-

Cum să alegi o dată de nuntă norocoasă. Cele mai bune zile pentru sezonul 2017/2018

Dacă plănuiți o nuntă, știți cât de multe decizii trebuie să luați. Ce tip de mâncare veți servi? Ce formație muzicală veți angaja? Pe cine veți invita? În ce zi va fi nunta?

Ultima întrebare este destul de importantă. Data la care fixați nunta poate avea un efect direct asupra succesului căsătoriei. Deci, în ce zi e "cea mai bună zi" să te căsătorești?

S-ar putea să aveți o idee despre biserica în care vă imaginați că vă veți cununa sau cum doriți să arate tortul, dar până când decideți la ce dată doriți să vă căsătoriți, nu vă puteți angaja în nimic.

Pentru fiecare cuplu, planificarea nunții este un proces complet unic.

Data alegerii pentru nuntă poate determina cursul pe care îl va lua viața împreună, ca un cuplu.

Numărul acelei zile oferă o cheie a motivelor pentru care ne căsătorim și vom deschide o ușă pentru a ne ajuta să înțelegem cum să obținem fericirea pe care o căutăm, pe măsură ce începem să ne împărtășim viața, în orice mod posibil, cu persoana iubită.

Prin urmare, planificarea și cercetarea amănunțită trebuie făcute în momentul alegerii unei date de căsătorie. Vă vom arăta cum să alegeți cele mai bune date de căsătorie folosind numerologia. (PM)

Data nuntii este foarte importanta asa ca pentru ca sa iei totul in calcul, orienteaza-te si dupa numerologie.

Afla numarul tau special cu urmatorul calcul:

Nunta stabilita pe data de 10 iunie 2018 va avea numarul special: 1+0+0+6+2+0+1+8 = 18 iar apoi va fi din nou calculata suma 1+8 = 9. astfel, numarul tau special va fi 9.

Afla in continuare ce semnificatie are fiecare cifra!

Semnificatia numarului 1

Numarul 1 sugereaza un mariaj de succes deoarece cifra este dominata de catre soare. Simbolic, 1 reprezinta inceputul precum si singularitatea. Tu si partenerul tau veti actiona precum unul si acest lucru va asigura succesul relatiei.

Cifra 1 simbolizeaza maturitate emotionala si intelegere, reteta perfecta pentru armonia in cuplu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite