-

Top cele mai ciudate știri din 2017. Bebeluș de 3 luni suspectat de terorism

Anul 2017 e pe cale să se încheie, iar dacă ai stat cu ochii pe știri, tot anul, cu siguranță ai descoperit informații care mai de care mai bizare.


Iata o selectie a celor mai ciudate stiri din 2017.

1. Pestele era sa-l omoare pe pescar

Pe principiul “Un om a muscat un caine”, in Anglia, un pescar, in varsta de 28 de ani, a fost la un pas sa moara din cauza unui peste cu care a vrut sa faca o fotografie. Barbatul s-a prefacut ca saruta pestele, numai ca acesta i-a sarit direct in gura si a inceput sa “inoate” spre gatul acestuia.

Desi paramadicii au sosit imediat la locul faptei, barbatul era in stop cardio-respirator. Dupa 6 incercari, medicii au reusit sa-I scoata pestele din gat. In Salvare barbatul si-a revenit miraculos si s-a recuperat rapid.

Nu acelasi noroc a avut un barbat de 47 de ani care a murit in exact aceleasi conditii, in anul 2016.

2. Traficant de droguri prins la un concurs de barbi

Francezul Gal Vallerius ducea o viata dubla. In secret era administratorul unui adevarat imperiu de narcotice. Autoritatile americane i-au pregatit meticulous un dosar stufos si abia asteptau sa-l prinda pe teritoriul lor. Pentru ca barbatul se mandrea nevoie mare cu barba lui enorma, roscata, n-a putut sa se abtina si a participat la un concurs international de barbi.

Pe aeroport a fost “saltat” de politisti care i-au aratat o lista de acuzatii mai lunga decat barba lui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite