-

Ce înseamnă Crăciunul! Semnificația Sărbătorii dincolo de Moș Crăciun și cadouri

Sărbătoarea Crăciunului este una dintre certitudinile anuale din viața fiecărui om. Este o sursă mare de bucurie pentru familiile cu copii, iar copiii învață repede beneficiile pe care le au de pe urmă acestei frumoase sărbători.

Cadouri de Crăciun, iubire, bucurie, reuniuni în familie sau cu prietenii, părinți mai toleranți și mai veseli în luna decembrie, tot acest pachet este rapid asimilat de către copil. Crăciunul este așteptat, dorit, cântat și iubit.

De cele mai multe ori, insa, in zilele noastre, agitatia, spiritul exagerat de comercializat al Craciunului ii determina pe multi parinti nici sa nu isi mai bata capul sa le explice copiilor lor ce inseamna cu adevarat aceasta sarbatoare, ce semnificatie are, alta decat aceea ca vine Mos Craciun pe horn cu sania trasa de reni si cu tolba plina de cadouri pentru copiii cuminti.

Face parte din rolul nostru de parinti sa vorbim cu copiii nostri, incepand de la o varsta la care ei pot intelege aceste lucruri, ce inseamna Craciunul.

Poti sa discuti cu copilul care sunt originile acestei sarbatori. Ce ii vei spune copilului tau va depinde ce propriul tau istoric religios si de atitudinea ta spirituala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite