-

CLICKPENTRUFEMEI. Fructul care întărește imunitatea

Guava este un fruct dulce și delicios cultivat în climatul tropical, dar el se găsește și în magazinele de la noi. Bogată în substanțe nutritive, guava are capacitatea de a preveni cancerul, regla tensiunea arterială, ameliora tusea și stimula pierderea în greutate.

Cele mai importante substanțe nutritive care se găsesc în guava sunt: fibre dietetice, vitaminele A, B6 și C, acid folic, tiamină și riboflavină, minerale precum calciu, fosfor, magneziu, fier și potasiu. Prin urmare, iată care sunt beneficiile pe care le are asupra sănătății:

Reduce riscul de diabet zaharat de tip 2

Guava este sursă importantă de fibre care scad nivelul de zahăr din sânge în mod natural, în timp ce îmbunătățește și funcțiile sistemului digestiv și elimină toxinele acumulate în organism. Dar cel mai important beneficiu pe care-l are guava este faptul că ține sub control nivelul de zahăr din sânge.

Întărește imunitatea

Guava este sursă importantă de vitamina C, conținând o cantitate de patru ori mai mare decât alte portocala. Vitamina C are rolul de-a proteja sistemul imunitar și de-a lupta împotriva microorganismelor străine care ar putea provoca infecții.

Descoperă ce alte beneficii uimitoare are acest fruct pe clickpentrufemei.ro.