-

CLICKPENTRUFEMEI. Cum ți se schimbă căsnicia după prima naștere

Tu crezi la început că acea ființă mică este piesa de puzzle care-ți lipsea. Dar, în realitate, puzzle-ul vieții tale este construit în jurul nou-născutului. Copilul devine cel mai important înainte și după ce s-a născut, ocupând un loc colosal în viața voastră. Schimbările în căsnicie sunt inevitabile, dar iată ce implică să fii părinte:

Spune la revedere timpului tău liber

Nu vă faceți griji, mami și tati. Vă veți descura cu bebelușul, doar că vă va ocupa tot timpul. Uită de serile în care vă vedeați cu prietenii și discutați ore în șir. Acum trebuie să împărășiți lucrurile pe care trebuie să le faceți în casă, pentru copil și pentru voi, ca familie. Petreceți timpul împreună, sprijiniți-vă unul pe celălalt și evitați certurile.

Care are prioritate: copilul și partenerul?

Vă uitați ore în șir la fața copilului, observând fiecare dezvoltare. Însă vine momentul în care partenerul trece pe locul doi. Neglijarea față de partener poate avea repercusiuni inimaginabile, care se pot înrădăcina, devenind profunde și statornice. Pentru a evita acest lucru, îndepliniți nevoile copilului împreună. Acest lucru vă va ajuta să consolidați relația dintre voi. Oferă-i timp și soțului tău, nu îl neglija.

Vezi cum ți se schimbă căsnicia după prima naștere pe clickpentrufemei.ro

Articole înrudite