-

Ciorbă deasă de viţel

În zilele friguroase de iarnă, de-abia aştepţi să te încălzeşti cu ceva fierbinte. Propunerea noastră culinară este o ciorbă deasă de viţel. Puţin iute, puţin aromată, fierbinte şi acrită cu borş este exact ce ai nevoie când ajungi acasă după o zi friguroasă.

Ciorbă deasă de viţel – Ingrediente (4 porţii):

400 g piept sau pulpă de viţel
1 morcov mare
1 rădăcină pătrunjel
1 ţelină mică
1 ceapă
2 cartofi
1 plic borş
1 cutie roşii în bulion
2 linguri ulei
2 ardei iuţi
50 g paste melcişori
sare, piper
pătrunjel verde

Află cum se prepară ciorba deasă pe clickpoftabuna.ro.

 

Articole înrudite

  • Ciorbă de peşte

    Dacă mai ai ceva peşte rămas prin frigider, poţi face o ciorbă sau supă de peşte.

    Ingrediente (3-4 porţii):

  • Supă de pui cu orez

    În loc să adaugi tăiței în supă de pui, poți pune orez și supa va fi chiar mai bună.

    De ce ai nevoie pentru supă de pui: