-

KFETELE.RO. Remedii naturale care îți vindecă genunchii și coatele crăpate și negre

Coatele si genunchii nu contin galnde care secrete ulei, prin urmare nu se hidrateaza si devin uscate si inchise la culoare. Aglomerarea de piele moarta formata prin frecare si presiune face sa apara o culoare inchisa in zona.

Aceste remedii naturale te pot ajuta insa sa ai un aspect placut al coatelor si genunchilor.

1. Praf de copt

Este un exfoliant natural care te va scapa de celulele moarte si iti va curata pielea. Ia o lingura de praf de copt si adauga putin lapte. Amesteca pana cand obtii o pasta. Aplica pasta pe genunchi si coate. Freaca usor apoi clateste cu apa. Repeta zilnic.

2. Ceapa si usturoi

Sunt perfecte pentru pielea inchisa la culoare. Ia un catel de usturoi, curata-l si toaca-l marunt. Fa acelasi lucru cu o ceapa. Amesteca usturoiul si ceapa si aplica pe zonele inchise ale coatelor si genunchilor. Freaca timp de 10 minute, apoi clateste cu apa. Amesteca apoi o parte de glicerina si o parte de suc de lime si doua parti de apa de trandafiri. Aplica amestecul pe locul in care ai aplicat ceapa si ustoriul.

3. Menta

Ia un vas si pune apa in el. Fierbe apa, apoi pune o mana de fruze de menta in ea. Fierbe pentru o perioada, apoi pune sucul de la jumatate de lamaie. Opreste focul si lasa la racit. Pune un tampon de matase in amestec, apoi aplica-l pe zonele cu probleme. Lasa sa actioneze 10 - 15 minute, apoi clateste cu apa calda.

Citeste continuarea pe KFETELE.RO

Articole înrudite