-

Atenție! Aceste alimente contribuie la scăderea libidoului

Este cunoscut faptul că anumite alimente au veritabile efecte afrodiziac. În schimb, altele, consumate în exces, au exact efectul opus.

Dacă nu vrei să te confrunți cu un libidou scăzut, sau dacă ai observat că te confrunți cu această problemă atunci asigură-te că nu mai consumi aceste alimente.

Pericolul grăsimilor saturate

Îți place mâncare de tipul fast-food? Băuturile acidulate, cartofii prăjiți și toate sortimentele ce abundă în grăsimi nesaturate? Ei bine, atunci nu este de mirare surplusul de kilograme cu care te confrunți. Acestea vin la pachet și cu diminuarea apetitului sexual. În plus, contribuie la o slabă circulație sangvină, aspect ce favorizează apariția problemelor cardiace.

Cu cât ai parte de o alimentație mai nesănătoasă cu atât mai mari vor fi problemele de sănătate.

Potrivit rd.com, inclusiv produsele bogate în soia pot contribui la scăderea nivelului de testosteron și a numărului de spermatozoizi, dacă aceste alimente sunt consumate în exces.

Află mai multe despre legătura dintre alimente și pofta sexuală AICI

Articole înrudite

  • Așa alegi ouăle proaspete pentru masa de Paște!

    Fără ouăle pascale n-ar fi masă de sărbătoare. Află cum să le verifici prospețimea și care sunt condițiile care le prelungesc termenul de valabilitate!

  • Abdomenul plat se întreține cu aceste băuturi!

    Un abdomen frumos, lucrat, ferm se face în primul rând în bucătărie, alegând cu grijă alimentele. De asemenea este necesar să lucrezi partea musculară temeinic.

    Aspectul fizic este strâns legat de starea ta de sănătate. Deși pare ceva ilar, în realitate, cu cât ai o alimentație mai bogată în zaharuri, grăsimi, băuturi carbogazoase și devii mai sedentar, cu atât mai greu îți va fi să-ți menții o anumită greutate și să te bucuri de sănătate.