-

Zile libere în 2018. Câte minivacante vor fi în 2018

Anul Nou abia a început și, după minivacanță, de Crăciun și Revelion, deja ne gândim la următoarele zile libere din 2018.


Bucurie maxima, urmatoarea zi libera este chiar in ianuarie – pe 24 ianuarie (Ziua Unirii Principatelor Romane). Dupa aceea, insa, pana de Pasti (duminica 8 aprilie si luni, 9 aprilie), ne putem lua gandul de la alte zile libere.

Urmeaza marti, 1 mai (Ziua Muncii). Daca iti iei liber luni, 30 aprilie, ai putea spera la o minivacanta, dar sansele sunt destul de slabe ca Guvernul sa o declare libera.

De Rusalii, 27 si 28 mai (duminica si luni), vom avea parte de o minivacanta de 3 zile, urmata de o noua zi libera, vineri, 1 iunie (Ziua Copilului). Ar fi prea frumos sa se lege aceste zile libere, dar tot se pot lega 3 zile pentru o minivacanta!

Urmatoarele zile libere vor fi miercuri, 15 august (Sf. Maria), vineri 30 noiembrie (Sf. Andrei), sambata 1 decembrie (Ziua Nationala). Daca ziua de Sf. Maria n-o putem lega cu nimic, nu acelasi lucru se poate spune de ziua de Sf. Andrei. Nu “pierdem” decat Ziua Nationala, care pica sambata, dar tot sunt 3 zile de minivacanta de care ne putem bucura.

Ultimele zile libere ale anului sunt cele de Craciun, marti 25 decembrie si miercuri 26 decembrie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite