-

Ciorbă de peşte

Dacă mai ai ceva peşte rămas prin frigider, poţi face o ciorbă sau supă de peşte.

Ingrediente (3-4 porţii):

1 kg peşte
1 ţelină
2 morcovi
1 ceapă
1 tijă praz
1 ardei gras
2-3 linguri orez
zeamă de lămâie
sare
1 legătură pătrunjel
50 g mazăre
2 cartofi

Află cum se prepară ciorba de pește pe clickpoftabuna.ro.

Articole înrudite

  • Supă de pui cu orez

    În loc să adaugi tăiței în supă de pui, poți pune orez și supa va fi chiar mai bună.

    De ce ai nevoie pentru supă de pui:

  • Ciorbă deasă de viţel

    În zilele friguroase de iarnă, de-abia aştepţi să te încălzeşti cu ceva fierbinte. Propunerea noastră culinară este o ciorbă deasă de viţel. Puţin iute, puţin aromată, fierbinte şi acrită cu borş este exact ce ai nevoie când ajungi acasă după o zi friguroasă.

    Ciorbă deasă de viţel – Ingrediente (4 porţii):