-

Remedii naturale pentru tratarea picioarelor umflate

Umflarea gleznelor și a picioarelor este incomodă și, uneori, vă împiedică să vă mișcați liber. Dar, există cateva modalitati de a scăpa de umflături.

De obicei, umflarea se întâmplă atunci când corpul dumneavoastră reține fluid în picioare si glezne. Cel mai des se întâmplă de ambele părți ale corpului și nu este o situație de urgență.

Umflarea gleznelor și a picioarelor umflate este frecventă și de obicei nu provoacă îngrijorare, în special dacă ați stat sau ați mers foarte mult.

Dar. picioarele și gleznele care rămân umflate sau sunt însoțite de alte simptome, ar putea semnala o problemă gravă de sănătate.

Umflarea picioarelor și a gleznelor se numește edem și există multe lucruri care pot provoca această problemă, de la hipertensiune arterială până la sarcină.

Indiferent de motiv, aceste remedii naturale vă pot ajuta să vă ușurați problema. (PM)

Umflarea vizibila a picioarelor si gleznelor se numeste edem si este cauzata de o multime de factori, de la hipertensiune, la sarcina. Se acumuleza o cantitate excesiva de lichid sub piele, in spatiile interstitiale sau in compartimentele dintre tesuturile corpului, exterioare vaselor sangvine

Edemul nu este periculos el insusi, ci doar inconfortabil. Cel mai bine este sa rezolvi cauza problemei. Daca umflatura este cauzata de sarcina, atunci vei scapa de ea dupa ce nasti. Vorbeste cu doctorul de familie pentru a sti de ce ai picioarele umflate.

Iata cateva solutii pentru a scapa de picioare umflate.

Picioare umflate. Ia suplimente cu magneziu

Deficienta de magneziu poate cauza edem, iar luarea unui supliment poate ajuta sa scapi de problema. Poti lua pana la 200mg de doua ori pe zi, insa daca vorbim de o femeie o femeie insarcinata este recomandat sa nu ia nicio pastila inainte de a consulta medicul.

Picioare umflate. Fa putina yoga

Miscarea poate ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si yoga este o modalitate minunata pentru a exersa si a te concentra pe sistemul circulator.

Insa, daca nu ai practicat niciodata yoga vorbeste cu medicul de familie inainte. Apoi, mergi intai la cateva cursuri pentru ca un instructor sa te invate cum sa executi corect toate miscarile, ba chiar sa iti recomande unele pozitii speciale pentru a scapa de edem.

Picioare umflate. Baga picioarele in apa tonica

Inmoaie picioarele intr-un lighean cu apa tonica (la temperatura camerei sau chiar mai rece daca te simti confortabil). Astfel nu doar ca inflamatia este redusa, insa si picioarele tale se vor simti minunat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite