-

Ce spune ascendentul despre tine

Fiecare semn zodiacal se remarcă prin particularitățile sale, însă cel care își pune amprenta asupra destinului tău, în special după vârsta de 30 de ani, este ascendentul. Află-i semnificația!

Și află cum te poate influența!

Zodia în care a intrat Soarele în momentul în care ai apărut tu pe lume este cea natală, în timp ce ascendentul reprezintă constelația zodiacală care s-a ridicat la răsărit, în momentul nașterii tale. Acesta se schimbă la un interval de două ore, pe parcursul zilei cuprinzând întregul zodiac. Te va influența pe toate planurile, atât fizic, emoțional, cât și spiritual. Ascendentul este la fel de important precum zodia natală și de aceea nu trebuie să-l neglijezi, căci scoate la suprafață cele mai ascunse trăsături și adevărata personalitate a unui individ.

Cum îți calculezi ascendentul

Ca să poți afla ce ascendent ai, trebuie să cunoști nu doar data nașterii, ci și ora. Un astrolog îți va realiza astrograma natală și cu ajutorul calculelor îți va putea spune cu precizie care este ascendentul tău, ținând cont și de poziția planetelor din acea zi.

Ascendent în Berbec

Ai o personalitate puternică și o atitudine deschisă, care îi atrage ca un magnet pe cei din jur. Ești energică, impulsivă, nerăbdătoare și te entuziasmezi ușor. Perseverentă, iubești provocările, fiind dispusă să faci orice pentru a-ți atinge scopurile.

Ascendent în Taur

Ești o fire puternică, stabilă și de încredere, pe care oamenii se pot baza. Destul de discretă, te faci remarcată prin faptul că ești atentă la nevoile celorlați, pe care îi pui de cele mai multe ori pe primul loc. Preferi întotdeauna adevărul unei minciuni frumos ambalată.

Ascendent în Gemeni

Prietenoasă și comunicativă, încânți prin farmecul tău și prin personalitatea veșnic tânără. Îți place să fii mereu informată, de aceea ai o mulțime de cunoștințe din toate domeniile. Datorită spiritului tău adolescentin, cei din jur îți vor ghici cu greu vârsta. Ești altruistă și visătoare.

Descoperă ce spune ascendentul despre tine pe clickpentrufemei.ro

Articole înrudite