-

Știi care este legătura dintre ghimbir și celulită?

Celulita nu mai este un subiect tabu iar remediile pentru a scăpa de ea sunt la mare căutare. În anumite cazuri ghimbirul chiar poate face minuni.

Când vine vorba despre frumusețea fizică, celulita este principala problemă, mai ales a femeilor. Cauzele apariției acesteia sunt multiple, la fel și remediile, astfel că astăzi îți prezentăm varianta pe bază de ghimbir.

Proprietățile sale medicinale sunt recunoscute la nivel mondial, având un conținut mărit de vitamine și minerale cât și de uleiuri esențiale ce oferă organismului uman proprietăți antiinflamatorii.

Ghimbirul, remediul naturist

Îl poți folosi la prepararea diverselor sortimente de mâncare, în limonadă, ceai, cafea, sucuri sau smoothie-uri.

Când vine vorba despre celulita și inesteticele cojii de portocală de la suprafața pielii, mai ales din zona coapselor, ghimbirul pare a fi de un real ajutor.

Datorită nutrimenților săi, gomajul făcut cu ghimbir va contribui într-o formă activă la îmbunătățirea circulației sangvine.

Având în vedere că la suprafața pielii se regăsesc foarte multe vase limfactice, gomajul sau periajul uscat la care se adaugă ghimbir va facilita eliminarea toxinelor și îmbunătățirea calității pielii.

Află mai multe despre beneficiile ghimbirului AICI

Articole înrudite