-

Știi care este legătura dintre ghimbir și celulită?

Celulita nu mai este un subiect tabu iar remediile pentru a scăpa de ea sunt la mare căutare. În anumite cazuri ghimbirul chiar poate face minuni.

Când vine vorba despre frumusețea fizică, celulita este principala problemă, mai ales a femeilor. Cauzele apariției acesteia sunt multiple, la fel și remediile, astfel că astăzi îți prezentăm varianta pe bază de ghimbir.

Proprietățile sale medicinale sunt recunoscute la nivel mondial, având un conținut mărit de vitamine și minerale cât și de uleiuri esențiale ce oferă organismului uman proprietăți antiinflamatorii.

Ghimbirul, remediul naturist

Îl poți folosi la prepararea diverselor sortimente de mâncare, în limonadă, ceai, cafea, sucuri sau smoothie-uri.

Când vine vorba despre celulita și inesteticele cojii de portocală de la suprafața pielii, mai ales din zona coapselor, ghimbirul pare a fi de un real ajutor.

Datorită nutrimenților săi, gomajul făcut cu ghimbir va contribui într-o formă activă la îmbunătățirea circulației sangvine.

Având în vedere că la suprafața pielii se regăsesc foarte multe vase limfactice, gomajul sau periajul uscat la care se adaugă ghimbir va facilita eliminarea toxinelor și îmbunătățirea calității pielii.

Află mai multe despre beneficiile ghimbirului AICI

Articole înrudite

 • Cu cireșe negre îți reduci colesterolul

  Chiar dacă cireșele amare sunt un pic mai mici decât cele roșii și au un gust un pic acrișor, acestea conțin peste 70% apă, complexul vitaminic B, mai ales B1, B2 și B6, dar și o cantitate foarte mare de vitamine.

 • Cum îți afectează sănătatea aerul condiționat folosit incorect

  Aerul condiţionat poate fi răspunzător pentru o serie întreagă de probleme de sănătate sau le poate agrava pe unele deja existente dacă nu-l utilizezi corect. De aceea este foarte important să ştim cum îl folosim.

 • Întrebări despre colicile biliare

  Mai mult decât o durere obișnuită, colicile biliare sunt produse de prezența calculilor la acest nivel. Acestea sunt dureri puternice resimțite sub coaste, în partea dreaptă si se pot propaga spre umărul drept.

 • Accelerează-ți metabolismul cu acest suc!

  Este o băutură nutritivă perfectă dacă îți dorești să scapi de câteva kilograme în exces. În amestec cu sucul de lămâie, gelul de aloe vera și ghimbir, sucul de castraveți te ajută să slăbești mult mai ușor.

 • Ceaiul de păpădie te scapă de constipație

  Diareea și constipația sunt tulburări digestive care afectează persoanele de toate vârstele. Este una dintre cele mai des întâlnite probleme digestive, pe care o poţi trata şi cu ajutorul remediilor din plante.