-

La ce este bun zahărul brun

La început exista numai zahărul alb, însă acum se găsesc mai multe tipuri. După mai multe studii s-a demonstrat că zahărul brun este mult mai sănătos de cel alb. Chiar dacă au substanțe nutritive similare și aproape același indice caloric, diferențele sunt date de culoare, gust și modul de procesare.

Zahărul brun poate fi inclus în absolut toate rețetele, iar beneficiile pe care le are asupra sănătății sunt:

Previne obezitatea

Știai că zahărul brun poate preveni obezitatea? Zahărul brun are mai multe beneficii asupra sănătății, plus că are un număr de calorii mai mic în comparație cu zahărul alb.

Oferă energie

Zahărul brun acționează ca un stimul energic pentru o perioadă scurtă. Te întărește și te ajută să faci față stresului zilnic. Așadar, dacă te simți lipsită de energie și obosită, adaugă un cub de zahăr brun în ceașca de ceai sau de cafea.

Descoperă alte beneficii ale zahărului brun pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite