-

Întrebuințări mai puțin știute ale lămâilor

Când vine vorba de diete, sănătate sau gust, lămâia are rol fruntaș. Vitaminele oferite de aceasta sunt un bun aliat al sănătății tale.

Lămâia face parte din categoria citricelor destul de cunoscute și apreciate, în orice perioadă din an. Le poți folosi de la ceai până la celebra apă plată cu lămâie, la prepararea diverselor rețete de dulciuri sau de preparate culinare de tot soiul.

Însă pe lângă aceste calități deja știute despre lămâie, aceasta mai are și anumite întrebuințări casnice, descoperă-le cu acest articol.

Lămâia susține procesul de slăbire

Și această afirmație este potrivită atât în forma proprie cât și al figurat.

Este un bun ajutor pentru a accelera procesul de pierdere în greutate cât și pentru a îndepărta grăsimea de pe vase.

Nu te-ai fi gândit vreodată să speli vasele cu lămâie, nu-i așa? Ei bine, lămâia are foarte multe proprietăți, iar printre acestea se regăsește și aceasta. Te va scăpa de grăsimea întărită extrem de repede, așa că profită din plin de ea.

Crește imunitatea

Lămâia se bucură de asemenea de proprietăți antibacteriene și antivirale. Are un conținut mare de vitamina C, luptă împotriva acțiunii radicalilor liberi, previne îmbătrânirea prematură și îți fortifică sistemul imunitar.

Deci, tu ce scuză ai să nu folosești lămâia?

Află la ce poți folosi lămâile AICI

Articole înrudite

 • Semne că trebuie să reduci consumul de carne

  Consumul de carne a iscat destule controverse de-a lungul anilor, astfel că astăzi avem o diversitate de planuri dietetice cu sau fără carne.

 • Hepatita C nu atacă doar ficatul!

  Infecția cu virusul hepatitic C afectează nu numai ficatul. Hepatita este o boală infecțioasă, transmisibilă, al cărui virus afectează și alte organe, de aceea este foarte important să știm care pot fi complicațiile.

 • Oregano, bun pentru răceală

  Oregano nu este un simplu condiment, ci poate fi folosit și ca remediu natural. Frunzele sale conțin uleiuri volatile cu proprietăți tonifiante, carminative, diuretice, expectorante, antibacteriene și antioxidante.

 • Cum să previi insomnia după antrenamentele de seară

  Sportul în general te ajută să capeți mai multă încredere în tine și să ai mai multă energie. Dacă totuși nu reușești să ajungi la sală decât seara după serviciu, află cum poți să previi insomnia de după antrenament.

 • Dezavantajele dietei cu apă

  Din ce în ce tot mai populară, dieta cu apă are și o serie de dezavantaje de care este recomandat să ții cont.