-

Topul raselor de câini de apartament

Deși orice câine are nevoie plimbările zilnice, există anumite rase de câini pentru care un spațiu mic nu este o problemă, dimpotrivă. Așa că, dacă locuiești într-un apartament sau garsonieră, iată ce rase de câini se vor adapta fără probleme în aceste spații:

Cavalier King Charles Spaniel

Pe locul al cincilea în topul raselor de câini de apartament se află simpaticul cățel din celebrul film Doamna și Vagabondul.

Un adevărat companion, sociabil, răbdător, afectuos și jucăuș, cavalier-ul este o rasă de câine care se adaptează foarte bine în apartament. Nu are nevoie de un spațiu prea mare, având un nivel moderat de energie. Ceea ce acest câine iubește cel mai mult este compania stăpânului său.

Basenji

Originar din Africa Centrală, basenji este un câine mic, energic și, cel mai important, care nu prea latră, un detaliu de luat în calcul dacă locuiești la bloc.

E în schimb un câine foarte inteligent, ușor de dresat, care suportă destul de bine lipsa stăpânului său. E un câine activ, care are nevoie de plimbări și momente de joacă zilnice.

Descoperă ce alte rase de câini sunt ideale pentru apartament pe clickpentrufemei.ro.

 

Articole înrudite

 • Mască exfoliantă pentru buze

  La fel ca orice altă parte a corpului, buzele au nevoie de o îngrijire specială. În urma deshidratării, acestea se pot usca și pot crăpa, însă există multe moduri prin care frumusețea buzelor poate fi menținută.

 • Remedii naturale împotriva migrenei

  Migrena este durerea de cap de o intensitate crescută, care persistă, în general, mai mult de 48 de ore. Aceasta este însoțită foarte frecvent de simptome precum greața, amețeala, sensibilitate la lumină și la sunet.

 • 5 obiceiuri matinale care te mențin sănătoasă

  Odată ce vei începe să incluzi în rutina matinală anumite obiceiuri sănătoase, te vei bucura de beneficiile lor pe tot parcursul zilei.

 • Ce provoacă creșterea nivelului de acid uric

  Factorii care duc la creșterea nivelului de acid uric sunt diverși, atât interni cât și externi față de organism, putând provoca adesea formarea de cristale în articulații care cauzează inflamație și durere.

 • Cum ai grijă de pielea sensibilă vara

  Persoanele care au pielea sensibilă se confruntă cu mai multe probleme în timpul verii. Tegumentul sensibil este, de obicei, iritat, predispus la erupții, iar temperaturile ridicate pot face ca problemele să se înrăutățească.