-

Topul raselor de câini de apartament

Deși orice câine are nevoie plimbările zilnice, există anumite rase de câini pentru care un spațiu mic nu este o problemă, dimpotrivă. Așa că, dacă locuiești într-un apartament sau garsonieră, iată ce rase de câini se vor adapta fără probleme în aceste spații:

Cavalier King Charles Spaniel

Pe locul al cincilea în topul raselor de câini de apartament se află simpaticul cățel din celebrul film Doamna și Vagabondul.

Un adevărat companion, sociabil, răbdător, afectuos și jucăuș, cavalier-ul este o rasă de câine care se adaptează foarte bine în apartament. Nu are nevoie de un spațiu prea mare, având un nivel moderat de energie. Ceea ce acest câine iubește cel mai mult este compania stăpânului său.

Basenji

Originar din Africa Centrală, basenji este un câine mic, energic și, cel mai important, care nu prea latră, un detaliu de luat în calcul dacă locuiești la bloc.

E în schimb un câine foarte inteligent, ușor de dresat, care suportă destul de bine lipsa stăpânului său. E un câine activ, care are nevoie de plimbări și momente de joacă zilnice.

Descoperă ce alte rase de câini sunt ideale pentru apartament pe clickpentrufemei.ro.

 

Articole înrudite