-

Topul raselor de câini de apartament

Deși orice câine are nevoie plimbările zilnice, există anumite rase de câini pentru care un spațiu mic nu este o problemă, dimpotrivă. Așa că, dacă locuiești într-un apartament sau garsonieră, iată ce rase de câini se vor adapta fără probleme în aceste spații:

Cavalier King Charles Spaniel

Pe locul al cincilea în topul raselor de câini de apartament se află simpaticul cățel din celebrul film Doamna și Vagabondul.

Un adevărat companion, sociabil, răbdător, afectuos și jucăuș, cavalier-ul este o rasă de câine care se adaptează foarte bine în apartament. Nu are nevoie de un spațiu prea mare, având un nivel moderat de energie. Ceea ce acest câine iubește cel mai mult este compania stăpânului său.

Basenji

Originar din Africa Centrală, basenji este un câine mic, energic și, cel mai important, care nu prea latră, un detaliu de luat în calcul dacă locuiești la bloc.

E în schimb un câine foarte inteligent, ușor de dresat, care suportă destul de bine lipsa stăpânului său. E un câine activ, care are nevoie de plimbări și momente de joacă zilnice.

Descoperă ce alte rase de câini sunt ideale pentru apartament pe clickpentrufemei.ro.

 

Articole înrudite

 • Casa în care s-a născut Constantin Brâncuşi s-a prăbuşit

  Ministrul Culturii spune, referitor la prăbuşirea, joi, a casei din Hobiţa în care s-a născut Constantin Brâncuşi, aflată în proprietate privată, că, "din cauza lipsei de fonduri, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale se află în imposibilitatea de a exercita dreptul de preemţiune".

 • Ce sunt, de fapt, petele roșii din gălbenușul de ou

  Le întâlnești adeseori atunci când spargi un ou și nu știi ce să faci, să îl mănânci sau nu? Iată ce reprezintă, de fapt, petele roşii din gălbenuşurile de ou. Tu știai?

 • Volbura, laxativ natural la îndemână

  O găsești atât de ușor, în zonele de câmpie și deal – pe terenuri agricole, prin pârloage și pe marginea drumurilor – din vară până toamna târziu. Are florile albe sau ușor roz, sub formă de pâlnie și fără miros.

 • Horoscop tibetan. Află cât de înțeleaptă este zodia ta

  Tibetanii consideră că există 12 înțelepciuni care se potrivesc fiecărei zodii, în parte. Fiecare dată a nașterii are o sarcină Karmică. Fie că vrem, fie că nu, trebuie să ducem această sarcină la final.

 • Macul de câmp, floarea vindecătoare

  Florile pictate în nuanțe sângerii invadează, în fiecare an, lanurile de grâu și câmpiile cu ierburi înalte. Puțini știu că aceste flori de câmp nu doar încântă privirea, ci aduc și numeroase beneficii sănătații.