-

Există dovezi ale vieții după moarte? Răspunsul uluitor!

Există viață după moarte? Una dintre întrebările care ne face să fim oameni. Cercetările sugerează că conștiința nu se oprește imediat ce inima încetează să bată.

Pacienții ale căror inimi s-au oprit, dar au fost resuscitate au fost în măsură să "descrie vizionarea medicilor și asistentelor medicale care lucrează. Ei vor descrie că au conștientizat conversațiile complete, lucrurile vizuale care s-au întâmplat.

Medicii definesc din punct de vedere medical moartea ca atunci când inima a încetat să bată. Din punct de vedere tehnic, așa vei obține timpul morții - totul se bazează pe momentul în care inima se oprește.

Se pare că tot mai mulți oameni întreabă aceeași lucru: "Dacă un om moare, va trăi din nou?" Teoriile reîncarnării sunt populare în religiile orientale.

Oamenii se simt confortabil cu ideea unei alte șanse de a se întoarce pe pământ și de a face altfel lucrurile.

Unii gânditori nihilici cred că moartea este sfârșitul absolut; dar contrar a ceea ce mulți ar putea crede, majoritatea oamenilor cred că moartea nu este sfârșitul. Într-o formă sau formă vom continua. (PM)

Una dintre cele mai cunoscute istorii legate de viata dupa moarte ii apartine neurochirurgului scolit la Harvard, Dr. Eben Alexander. Inainte de a vedea cum experienta sa legata de viata dupa moarte arunca in aer toate explicatiile stiintifice, iata cateva lucru despre neurochirurgul cu 25 de ani experienta in medicina creierului.

Inainte de evenimentul care i-a schimbat viata, Dr. Eben Alexander nu credea in existenta lumii spirituale. Scolit in scoala de medicina si inconjurat de alti medici care credeau in materialism, el credea ca ideea de suflet era doar rodul imaginatiei unor oameni.

Alexander si-a schimbat optica dupa ce a stat in coma 7 zile din cauza unei meningite bacteriene severe cand s-a aflat intr-o calatorie plina de culoare in viata dupa moarte. El a fost ghidat de un frumos inger care i-a aratat Sursa Divina, la care el s-a referit ca la „Om”.

Dupa ce s-a intors in corpul sau si a experimentat o vindecare miraculoasa neurochirurgul a scris cartea „Dovada ca Raiul exista”. Ceea ce Dr. Alexander a confirmat este ca viata pe pamant este doar un test pentru dezvoltarea personala, iar pentru trece acest test este sa invingi raul in timp ce transmiti dragoste si compasiune. Iata cateva dintre consideratiile facute de Dr. Alexander:

– Experienta din timpul calatoriei in viata dupa moarte a fost atat de „reala” si de intensa incat viata traita ca fiinta umana parea doar un vis artificial.

– Elementul principal al vietii dupa moarte este dragostea pura. Dragostea domina totul acolo si tocmai de aceea prezenta raului este infinitezimala. Daca vrei sa cunosti Universul, cunoaste dragostea.

– In viata de apoi toata comunicarea este telepatica. Nu este nevoie sa existe cuvinte vorbite si nici o separare intre tine si tot ce se intampla in jurul tau. La toate intrebarile din mintea ta primesti imediat un raspuns telepatic.

Exista sufletul?

Cand este intrebat ce si-ar dori oricine sa stie despre lumea spirituala, el intotdeauna vine cu acest raspus: „Este pretios si iubit infinit mai mult decat ti-a putea vreodata imagina”. Esti intotdeauna in siguranta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Foto: Pixabay

Articole înrudite