-

Super-alimentele care stimulează sistemul imunitar

Există multe alimente care vă pot ajuta să vă întăriți sistemul imunitar și le puteți găsi cu ușurință. Sistemul imunitar vă oferă mijloacele de apărare împotriva infecțiilor și bolilor.

Adăugarea alimentelor bogate în antioxidanți, cum ar fi vitamina E, vitamina C și beta-carotenul, vă va ajuta să vă mențineți sistemul imunitar puternic și capabil să eliminați infecțiile, bacteriile și virușii.

Alegerea alimentelor potrivite vă va ajuta să vă mențineți și, eventual, să vă stimulați sistemul imunitar.

Menținerea sănătății sistemului imunitar este foarte importantă, indiferent de sezon.

Firește, ceea ce mănânci poate influența în mare măsură sănătatea voastră.

Anumite alimente pot scădea de fapt șansele de îmbolnăvire, în timp ce altele vă pot ajuta să vă recuperați mai repede dacă vă îmbolnăviți. (PM)

Avem nevoie oricand de un sistem imunitar puternic, dar mai ales iarna, cand organismul trebuie sa faca fata unor provocari suplimentare. Anumite alimente vin sa ne dea o mana de ajutor.

Alimente care intaresc sistemul imunitar. Supa de pui, pestele gras, usturoiul sunt doar trei dintre alimentele pe care ne putem baza atunci cand sistemul imunitar este in declin. Si nu sunt singurele. Supa de pui este un remediu natural atunci cand suntem raciti si tusim. Ea contine colagen, alaturi de aminoacizi si nutrienti care previn inflamatiile si intaresc sistemul imunitar, portivit adevarul.ro, care citeaza cnn.com.

Alimente care intaresc sistemul imunitar. Iaurtul este o sursa naturala de probiotice, cunoscute si drept „bacterii bune“ care traiesc in sistemul digestiv. Studiile facute pana acum au aratat ca un sistem digestiv eficient ajuta imunitatea, dar si odihna de calitate.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite