-

Pulpă de porc cu cimbru și fenicul

Pentru că se apropie zilele de weekend, ai cel mai bun motiv să prepari această friptură la tavă. Iar pulpa de porc cu cimbru și fenicul este exact ce ai nevoie în aceste zile friguroase.

De ce ai nevoie pentru pulpă de porc cu cimbru și fenicul:

1 kg pulpă de porc

3 căței de usturoi

1 linguriță sare

½ linguriță piper

1 linguriță zahăr brun

1 linguriță cimbru

1 linguriță semințe de fenicul

1 linguriță boia de ardei dulce

Află cum se prepară pulpa de porc cu cimbru pe clickpoftabuna.ro.

Articole înrudite

  • Ardei umpluți cu carne și brânză

    Dacă îți dorești să prepari un fel de mâncare rapid, gustos și consistent, atunci ardeii umpluti cu carne și brânza sunt alegerea potrivită. Încearcă-i și tu!

    Ingrediente pentru ardei umpluți cu carne și brânză:

  • Pâine cu brânză și usturoi rumenită la cuptor

    O gustare savuroasă, pâinea rumenită cu brânză și usturoi la cuptor nu va rezista prea mult în farfurii.

    Ingrediente pentru pâine cu brânză și usturoi rumenită la cuptor:

  • Cotlete de porc cu cartofi la tigaie

    Încearcă o rețetă apetisantă de cotlete de porc cu cartofi la tigaie, care se potrivesc de minune cu o salată verde.

    Ingrediente pentru cotlete de porc cu cartofi la tigaie:

  • Pui în sos cremos de brânză și usturoi

    Atât de bun, atât de simplu de preparat! Încearcă și tu rețeta de pui în sos cremos de brânză și usturoi.

    Ingrediente pentru pui în sos cremos de brânză și usturoi:

  • Pulpe de pui cu orez

    Perfectă pentru prânz sau cină, rețeta de pulpe de pui cu orez la cuptor este foarte simplă și gustoasă.

    Ingrediente pentru pulpe de pui cu orez: