-

Pește cu legume la cuptor

Înlocuiește carnea de pui sau vită cu pește proaspăt, pentru o masă gustoasă și sățioasă.

Ingrediente:

450 g cartofi, feliați
ulei
2 cepe, feliate
2 căței de usturoi, feliați
4 roșii, feliate
1 lingură pătrunjel tocat
frunze de tarhon, după gust
4 bucăți file de pește alb
zeama de la 1 lămâie
sare
piper

Află cum se prepară peștele cu legume la cuptor pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

 • Crustade cu ghebe

  Crustade – sub acest nume întâlnim o serie de preparate care se servesc îndeobște la începutul mesei (antreuri) pregătite din aluat de foitaj și cu diverse umpluturi. Tipice pentru bucătăria franceză de gală, crustadele nu puteau să lipsească nici de la dineul oferit Reginei Marii Britanii la Palatul Élysée, în ziua de 9 aprilie 1957.

 • Doar o cincime dintre români cumpără produse din pieţele agroalimentare

  Doar 20% dintre români preferă să cumpere în mod constant produse din pieţele tradiţionale, iar ponderea lor este în scădere.

 • Pui Marengo (rețeta Kerei Calița)

  Se pescuiește din papornița vivandierei: un pui (merge și jumătate, dacă este acesta mai împiciorogat), 250 grame ciuperci, o ceapă, 100 mililitri ulei de măsline extravergin, 200 grame unt, 100 grame făină, 2 ouă, 50 mililitri bulion de tomate, 100 grame carne de vițel,2 bucăți creste de cocoș, 200 ml. bulion de carne.

 • Legume proaspete aduse la piață de doi pensionari

  O familie de pensionari din Bistrița reușește să producă anual câteva tone de roșii chiar în grădina casei nu departe de centrul municipiului. Ei cultivă legume pe o suprafață de 2500 mp.

 • Ai poftă de gogoși pufoase, dar nu de frământat? Uite rețeta magică!

  Gogoșile sunt desertul copilăriei! Sunt delicioase, dar durează destul de mult să le prepari, motiv pentru care îți propunem o rețetă care nu are nevoie de dospire. Se fac rapid, sunt pline in interior si nu trebuie sa le lasi sa creasca.