-

Tartă cu brânză din aluat de cartofi

Cei care au intoleranță la gluten, dar nu numai, pot prepara această rețetă de tartă cu brânză și aluat din cartofi.

De cei ai nevoie pentru tartă cu brânză din aluat de cartofi

Pentru aluat

2 cartofi, mai mari

1 ceapă mică

3 linguri faina de migdale

1 ou

sare

piper

Pentru umplutură

500 g brânză proaspătă de vaci

200 g parmezan

2 ouă

400 g spanac proaspăt

4 căței de usturoi

7-8 frunze busuioc proaspăt

1 linguriță oregano

16-20 de roșii cherry

ulei

sare

piper

Află cum se prepară tarta cu brânză din aluat de cartofi pe clickpoftabuna.ro.

Articole înrudite

  • Brânza protejează dinţii de carii

    Poluarea, alimentele dăunătoare pe care le mâncăm, lipsa de odihnă – fiecare dintre acestea are consecinţe negative asupra organismului. Majoritatea oamenilor consideră că brânza nu este un produs dietetic deoarece are multă grăsime.

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Tort cu mere, nuci şi brânză

    Ingrediente:

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.