-

VIDEO. Exerciții care îți lucrează tot corpul

Mișcarea nu ar trebui să lipsească din programul tău zilnic, fie că este vorba despre o mică plimbare, fie că alegi să mergi la sală sau să te relaxezi la piscină. Deprinde obiceiul sănătos de a face mișcare zilnic!

Mișcarea, îndiferent de forma ei ajută la o mai bună oxigenare a creierului, la o mai bună circulație sangvină și sporește capacitatea de concentrare.

Deci, încearcă și tu să vezi pe propria piele rezultatele benefice aduse de sport în viața ta.

Exercițiile de izometrie, secretul corpului sănătos și frumos

Prin izometrie se înțelege menținerea anumitor poziții ale corpului, solicitând în felul acesta întreaga musculatură corporală.

Avantajul acestei tehnici vine din faptul că solicită și ajută msculatura să lucreze concomitent și să producă arderi și după terminarea efectuării lor.

Imaginează-ți că ai un scaun imaginar pe care să stau măcar 1 minute pe zi, menține poziția de șezut pe scaun, având grijă să menții spatele drept, să respiri corect și genunchii să nu depășească vârfurile de la degetele picioarelor.

Pe aceeasi temă:

Părintele marijuanei medicinale a murit de cancer pulmonar

Tratează ulcerul cu această banală plantă. Proprietăți miraculoase!

Acesta este cel mai simplu exercițiu pe care îl poți face la birou, dacă vrei să creșți gradul de dificultate poți să te lipești cu spatele de perete și apoi să îndoi genunchii astfel încât ai sta pe scaun.

Află cum se fac exercițiile care îți lucrează tot corpul AICI

Vei observa cum musculatura picioarelor va fi intes solicitată în acest caz, abdomenul trebuie încordat și el, și implicit efectele pozitve se vor observa și la nivelul feselor.

Articole înrudite