-

VIDEO. Exerciții care îți lucrează tot corpul

Mișcarea nu ar trebui să lipsească din programul tău zilnic, fie că este vorba despre o mică plimbare, fie că alegi să mergi la sală sau să te relaxezi la piscină. Deprinde obiceiul sănătos de a face mișcare zilnic!

Mișcarea, îndiferent de forma ei ajută la o mai bună oxigenare a creierului, la o mai bună circulație sangvină și sporește capacitatea de concentrare.

Deci, încearcă și tu să vezi pe propria piele rezultatele benefice aduse de sport în viața ta.

Exercițiile de izometrie, secretul corpului sănătos și frumos

Prin izometrie se înțelege menținerea anumitor poziții ale corpului, solicitând în felul acesta întreaga musculatură corporală.

Avantajul acestei tehnici vine din faptul că solicită și ajută msculatura să lucreze concomitent și să producă arderi și după terminarea efectuării lor.

Imaginează-ți că ai un scaun imaginar pe care să stau măcar 1 minute pe zi, menține poziția de șezut pe scaun, având grijă să menții spatele drept, să respiri corect și genunchii să nu depășească vârfurile de la degetele picioarelor.

Pe aceeasi temă:

Părintele marijuanei medicinale a murit de cancer pulmonar

Tratează ulcerul cu această banală plantă. Proprietăți miraculoase!

Acesta este cel mai simplu exercițiu pe care îl poți face la birou, dacă vrei să creșți gradul de dificultate poți să te lipești cu spatele de perete și apoi să îndoi genunchii astfel încât ai sta pe scaun.

Află cum se fac exercițiile care îți lucrează tot corpul AICI

Vei observa cum musculatura picioarelor va fi intes solicitată în acest caz, abdomenul trebuie încordat și el, și implicit efectele pozitve se vor observa și la nivelul feselor.

Articole înrudite

 • Casa în care s-a născut Constantin Brâncuşi s-a prăbuşit

  Ministrul Culturii spune, referitor la prăbuşirea, joi, a casei din Hobiţa în care s-a născut Constantin Brâncuşi, aflată în proprietate privată, că, "din cauza lipsei de fonduri, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale se află în imposibilitatea de a exercita dreptul de preemţiune".

 • Ce sunt, de fapt, petele roșii din gălbenușul de ou

  Le întâlnești adeseori atunci când spargi un ou și nu știi ce să faci, să îl mănânci sau nu? Iată ce reprezintă, de fapt, petele roşii din gălbenuşurile de ou. Tu știai?

 • Volbura, laxativ natural la îndemână

  O găsești atât de ușor, în zonele de câmpie și deal – pe terenuri agricole, prin pârloage și pe marginea drumurilor – din vară până toamna târziu. Are florile albe sau ușor roz, sub formă de pâlnie și fără miros.

 • Horoscop tibetan. Află cât de înțeleaptă este zodia ta

  Tibetanii consideră că există 12 înțelepciuni care se potrivesc fiecărei zodii, în parte. Fiecare dată a nașterii are o sarcină Karmică. Fie că vrem, fie că nu, trebuie să ducem această sarcină la final.

 • Macul de câmp, floarea vindecătoare

  Florile pictate în nuanțe sângerii invadează, în fiecare an, lanurile de grâu și câmpiile cu ierburi înalte. Puțini știu că aceste flori de câmp nu doar încântă privirea, ci aduc și numeroase beneficii sănătații.