-

Uleiul de măsline, un ingredient "must" în tratamentele naturale

Bogat în acizi grași esențiali Omega-3, vitamina E și alte minerale, uleiul de măsline este ingredientul care nu trebuie să-ți lipsească din rutina de îngrijire a pielii, pentru că încetinește procesul de îmbătrânire.

Iată câteva rețete de măști faciale pe bază de ulei de măsline.

Ulei de măsline și migdale

Combinarea uleiurilor esențiale din uleiul de măsline cu vitaminele și mineralele din uleiul de migdale, obții un tratament natural hidratant și regenerator. Este ideal pentru persoanele care au tenul uscat.

Pe aceeasi temă:

Părintele marijuanei medicinale a murit de cancer pulmonar

Tratează ulcerul cu această banală plantă. Proprietăți miraculoase!

Ai nevoie de:

- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură ulei de migdale

Află cum se prepară mască, dar și alte rețete eficiente pentru măști cu ulei de măsline pe clickpentrufemei.ro. 

Articole înrudite

 • Mască exfoliantă pentru buze

  La fel ca orice altă parte a corpului, buzele au nevoie de o îngrijire specială. În urma deshidratării, acestea se pot usca și pot crăpa, însă există multe moduri prin care frumusețea buzelor poate fi menținută.

 • Remedii naturale împotriva migrenei

  Migrena este durerea de cap de o intensitate crescută, care persistă, în general, mai mult de 48 de ore. Aceasta este însoțită foarte frecvent de simptome precum greața, amețeala, sensibilitate la lumină și la sunet.

 • 5 obiceiuri matinale care te mențin sănătoasă

  Odată ce vei începe să incluzi în rutina matinală anumite obiceiuri sănătoase, te vei bucura de beneficiile lor pe tot parcursul zilei.

 • Ce provoacă creșterea nivelului de acid uric

  Factorii care duc la creșterea nivelului de acid uric sunt diverși, atât interni cât și externi față de organism, putând provoca adesea formarea de cristale în articulații care cauzează inflamație și durere.

 • Cum ai grijă de pielea sensibilă vara

  Persoanele care au pielea sensibilă se confruntă cu mai multe probleme în timpul verii. Tegumentul sensibil este, de obicei, iritat, predispus la erupții, iar temperaturile ridicate pot face ca problemele să se înrăutățească.