-

Așa incluzi mai multe legume în dietă

Pentru o viață sănătoasă, doctorii ne recomandă să mâncăm zilnic legume. Schimbarea obiceiurilor poate fi uneori dificilă și necesită mult efort. Iata care sunt sfaturile pe care trebuie să le pui în practică.

De ce este important să mănânci mai multe legume:

Legumele sunt sursă importantă de substanțe nutritive, inclusiv vitamine, proteine, fibre și minerale, iar ele trebuie să facă parte din dieta zilnică. Consumul de legume poate preveni apariția mai multor afecțiuni. În ciuda beneficiilor pe care le au, sunt foarte puțini oameni care mănâncă zilnic legume. Motivul? Sunt foarte multe produse alimentare gata preparate, care sunt mult mai rapid de pregătit decât legumele.

Dacă ai copii, este foarte important să-i înveți să aprecieze legumele și fructele de la o vârstă fragedă. Cei mici trebuie să descopere toate gusturile și aromele pe care le oferă mâncarea. Evită ca ei să crească și să refuze legumele la vârsta adultă, ajungând să aleagă o alimentația nesănătoasă.

Pe aceeasi temă:

Părintele marijuanei medicinale a murit de cancer pulmonar

Tratează ulcerul cu această banală plantă. Proprietăți miraculoase!

Consumul de legume nu este sinonim cu dieta, vegetarianismul sau boala. Dimpotrivă, pentru a fi sănătoși, ar trebui să mâncăm mai multe legume și ele să devină un obicei alimentar.

Află cum să incluzi mai multe legume în dietă pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite