-

Ciuperci cu usturoi la cuptor

Servite ca și garnitură sau pur și simplu ca o masă ușoară, ciupercile cu usturoi la cuptor sunt foarte gustoase și se pregătesc rapid.

Ingrediente:

450 g ciuperci

2-3 linguri ulei

3-4 căței de usturoi tocați

2 linguri ceapă verde tocată

usturoi pudră, după gust

sare

piper

Află cum se prepară ciupercile cu usturoi la cuptor pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

  • Crustade cu ghebe

    Crustade – sub acest nume întâlnim o serie de preparate care se servesc îndeobște la începutul mesei (antreuri) pregătite din aluat de foitaj și cu diverse umpluturi. Tipice pentru bucătăria franceză de gală, crustadele nu puteau să lipsească nici de la dineul oferit Reginei Marii Britanii la Palatul Élysée, în ziua de 9 aprilie 1957.

  • Pui Marengo (rețeta Kerei Calița)

    Se pescuiește din papornița vivandierei: un pui (merge și jumătate, dacă este acesta mai împiciorogat), 250 grame ciuperci, o ceapă, 100 mililitri ulei de măsline extravergin, 200 grame unt, 100 grame făină, 2 ouă, 50 mililitri bulion de tomate, 100 grame carne de vițel,2 bucăți creste de cocoș, 200 ml. bulion de carne.

  • Ai poftă de gogoși pufoase, dar nu de frământat? Uite rețeta magică!

    Gogoșile sunt desertul copilăriei! Sunt delicioase, dar durează destul de mult să le prepari, motiv pentru care îți propunem o rețetă care nu are nevoie de dospire. Se fac rapid, sunt pline in interior si nu trebuie sa le lasi sa creasca.

  • Pui tras la tigaie cu legume VIDEO

    Ce poate fi mai simplu pentru cină sau prânz pe fugă decât bucățele de pui trase la tigaie cu legume? Rețeta este extrem de simplă și delicioasă.

  • Secretul pe care trebuie să îl știe toate gospodinele! Așa se fac cele mai pufoase găluște

    Supa cu găluște este un preparat care ne duce cu gândul la copilărie. Nimic nu se compară cu o supă gustoasă de găină cu găluște pufoase, care ți se topesc în gură. Care este secretul lor? Veți afla în rândurile de mai jos.

    Pentru început, este bine de știut că grișul folosit joacă un rol foarte important în textura găluștelor. De asemenea, ouăle trebuie să fie proaspete și, de preferat, bio.

    Iată ce ai nevoie pentru o supă delicioasă cu găluște pufoase: