-

Rețete de post: 30 de preparate populare

Nu mai e mult și începe Postul Paștelui. Cum restricțiile sunt numeroase, inspirația te poate lăsa baltă, fix când te grăbești să faci ceva de mâncare.


Iată 30 de rețete de post pe care ți le aducem cu drag pentru a-ți ușura munca în prepararea unor rețete de post rapide și delicioase.

Tocanita de ciuperci

Ingrediente Tocanita de ciuperci

1 kg de ciuperci
2 ardei grasi rosi
3 cepe
2 morcovi
200 g pulpa de rosii
cimbru
patrunjel
sare
piper
200 ml vin alb
2 linguri de faina

Mod de preparare Tocanita de ciuperci

Ciupercile le curatam, le spalam, dupa care le taiam felii. Calim ceapa in putin ulei incins, cand a devenit aurie adaugam morcovii dati prin razatoare.

Dupa ce s-a calit putin impreuna cu ceapa adaugam ardeii tocati, rosiile pasate, ciupercile si vinul. Lasam sa fiarba putin impreuna, dupa care adaugam apa cat sa acopere ciupercile. Adaugam cimbrul si acoperim oala, lasam sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand.

Faina o amestecam cu putina apa dupa care adaugam peste ciuperci si lasam sa fiarba cca 10 minute. La final potrivim de patrunjel si condimente dupa gust

Pofta buna!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite