-

Să nu încercați niciodată aceste diete alimentare!

Am auzit cu toții promisiunile: vei pierde mai multe kilograme, în doar o săptămână sau două, pur și simplu, dacă folosești o anume dietă. Dar pierderea sănătoasă în greutate nu vine prin intermediul unei diete.

Vine cu o alimentație sănătoasă, exerciții fizice regulate și schimbări ale stilului de viață care pot fi adoptate pe termen lung, spun experții în domeniul sănătății.

Există sute de diete rapide, Dar, nu vă lăsați păcăliți să credeți că este din cauza unor alimente magice, a unei pastile sau a unei poțiuni.

Ceea ce cauzează scăderea în greutate este consumul de calorii mai puține decât ardeți. (PM)

Din dorinta de a scapa cat mai repede de kilogramele in plus, multi accepta tot felul de retete si indicatii, fara sa gandeasca la eventuale consecinte pe termen scurt sau mai lung.

Sa ne hranim cu aer

Este, poate, una dintre cele mai ieftine diete si presupune ca persoana care urmeaza aceste regim sa se limiteze la a consuma aer si lumina. Poate pentru unii suna tentat, dar cel putin trei persoane si-au pierdut viata urmand aceasta practica.

"Nu este deloc recomandata si poate fi deosebit de periculoasa. Apar tulburari de glicemie, convulsii, hipertensiune, probleme cardio-vasculare, o slabire a sistemului imunitar, dar si o stare generala de slabiciune si, in unele situatii, coma", a explicat Veronique Coxam, specialista in nutritie umana.

Dieta cu alcool

Iata un regim care ar putea seduce, pentru ca recomanda mai putine alimente solide, dar mai multe lichide... alcoolizate. Teoretic, acest regim poate fi urmat atat de barbati, cat si de femei. In realitate insa, probleme mari apar in special la reprezentantele sexului frumos.

CITESTE CONTINUAREA PE JURNALUL.RO

Articole înrudite