-

Ceaiuri care te apără de frig

Iarna, frigul îți intră în oase și își paralizează orice inițiativă, dându-ți o senzație permanentă de disconfort și oboseală. Ceaiurile aromate pun sângele în mișcare, te vitaminizează și alungă amorțeala.

 Scorțișoara stimulează circulația

Dacă te numeri prntre persoanele cărora le este mereu frig iarna, atunci este recomandat să bei zilnic ceai de scorțișoară. Acesta crește temperatura corpului și alungă frisoanele, deoarece are proprietatea de a dilata vasele de sânge și de a îmbunătăți circulația sangvină. S-a observat că mirosul de scorțișoară stimulează capacitatea de concentrare!

Ai nevoie de:

1 baton scorțișoară
250 ml apă fierbinte

Descoperă alte ceaiuri care te apără de frig pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite

 • 4 ceaiuri naturale care combat stresul

  Stresul se află pe primul loc în topul factorilor care provoacă neliniște și nervozitate, dar natura ne oferă plante medicinale, care, folosite sub formă de ceai reprezinta remedii eficiente pentru această problemă.

 • Ceaiul care reglează glicemia

  Originar din Africa de Sud, ceaiul rooibos este o băutură naturală care are nenumărate beneficii asupra sănătății. În timp ce localnicii au băut acest ceai de sute de ani, el a început să fie comercializat în 1904.

 • Topul alimentelor care scad colesterolul

  Colesterolul se găsește în fiecare celulă a corpului, jucând un rol esențial în realizarea multor procese importante pentru organism, cum ar fi menținerea integrității celulare sau reglarea vâscozității sângelui.

 • Remedii pentru durerile cauzate de pietrele la rinichi

  Dacă te trezești în toiul nopții din cauza senzației puternice de urinare, ca apoi să constați că a fost o alarmă falsă, lucru deloc plăcut, este foarte posibil să ai pietre la rinichi.

 • 4 motive să incluzi ciupercile în alimentație

  Pe lângă gustul bun pe care-l au, ciupercile sunt apreciate pentru calitățile lor nutritive excepționale, fiind considerate o sursă bună de proteine, recomandate în special vegetarienilor și persoanelor care țin post.