-

Ceaiuri care te apără de frig

Iarna, frigul îți intră în oase și își paralizează orice inițiativă, dându-ți o senzație permanentă de disconfort și oboseală. Ceaiurile aromate pun sângele în mișcare, te vitaminizează și alungă amorțeala.

 Scorțișoara stimulează circulația

Dacă te numeri prntre persoanele cărora le este mereu frig iarna, atunci este recomandat să bei zilnic ceai de scorțișoară. Acesta crește temperatura corpului și alungă frisoanele, deoarece are proprietatea de a dilata vasele de sânge și de a îmbunătăți circulația sangvină. S-a observat că mirosul de scorțișoară stimulează capacitatea de concentrare!

Ai nevoie de:

1 baton scorțișoară
250 ml apă fierbinte

Descoperă alte ceaiuri care te apără de frig pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite

 • Mască exfoliantă pentru buze

  La fel ca orice altă parte a corpului, buzele au nevoie de o îngrijire specială. În urma deshidratării, acestea se pot usca și pot crăpa, însă există multe moduri prin care frumusețea buzelor poate fi menținută.

 • Remedii naturale împotriva migrenei

  Migrena este durerea de cap de o intensitate crescută, care persistă, în general, mai mult de 48 de ore. Aceasta este însoțită foarte frecvent de simptome precum greața, amețeala, sensibilitate la lumină și la sunet.

 • 5 obiceiuri matinale care te mențin sănătoasă

  Odată ce vei începe să incluzi în rutina matinală anumite obiceiuri sănătoase, te vei bucura de beneficiile lor pe tot parcursul zilei.

 • Ce provoacă creșterea nivelului de acid uric

  Factorii care duc la creșterea nivelului de acid uric sunt diverși, atât interni cât și externi față de organism, putând provoca adesea formarea de cristale în articulații care cauzează inflamație și durere.

 • Cum ai grijă de pielea sensibilă vara

  Persoanele care au pielea sensibilă se confruntă cu mai multe probleme în timpul verii. Tegumentul sensibil este, de obicei, iritat, predispus la erupții, iar temperaturile ridicate pot face ca problemele să se înrăutățească.