-

Cum să pierdeți în greutate cu ajutorul dietei cu brânză de vaci

Dieta cu brânză de vaci este un regim alimentar cu conținut redus de carbohidrați, limitată la calorii și este menită să vă ajute să pierdeți rapid greutatea. 

Să aflăm care sunt avantajele acestei diete.

Nu există o versiune oficială a acestei diete. Este pur și simplu un plan de alimentație în care mănânci numai brânză de vaci la fiecare masă timp de cel puțin trei zile. Unii oameni mănâncă și fructe și legume proaspete cu moderare.

Alcoolul, sucul de fructe și alte băuturi îndulcite sunt de obicei evitate.

Dieta este menită să provoace o pierdere rapidă în greutate. Așa cum se întâmplă în cazul multor planuri alimentare, aceasta oferă foarte puține calorii. (PM)

Un regim alimentare care se bucura de o binemeritata popularitate. In plus, nu este foarte costisitor. Cum poti reveni insa, fara eforturi si chin, la o viata normala?

De ce merita sa incercati dieta cu branza de vaci? Din cel putin trei motive. In primul rand, este destul de simpla, nu trebuie sa-ti bati capul numarand calorii si respectand cu strictete cantitatile prescrise. In al doilea rand, este eficienta: se pot pierde pana la 10 kilograme. In al treilea rand, branza de vaci este considerat un produs folositor.

CITESTE CONTINUAREA PE JURNALUL.RO

Articole înrudite