-

Pulpe de pui cu cartofi și 40 de căței de usturoi

Cine ar refuza o bunătate de pulpe de pui rumenite cu mult usturoi și cartofi? Încearcă și tu această rețetă simplă.

Ingrediente:

4 linguri ulei
5-6 pulpe de pui
40 de căței de usturoi, curățați
2 lingurițe oregano uscat
2 lingurițe cimbru uscat
250 ml vin alb
250 ml supă de pui sau apă
1-2 cartofi, feliați
sare
piper

Află cum se prepară pulpele de pui cu cartofi și usturoi

Articole înrudite

  • Peste 300 de cultivatori de cartof au participat la Conferinţa Naţională a Cartofului

    Cea de-a VI-a ediţie a Conferinţei Naţionale a Cartofului organizată la Poiana Braşov de către Centrul pentru Management Agricol, Federaţia Naţională Cartoful (FNCR) şi Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof din Braşov (INCDCSZ), a reunit peste 300 dintre cei mai performaţi cultivatori de cartof din România, alături de reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, experţi şi specialişti din domeniul culturilor de cartof, pentru o analiză obiectivă a celor mai noi tendinţele din piaţa cartofului la nivel naţional şi european, a tehnologiilor inovatoare, cât şi a celor mai recente cercetări ştiinţifice.

  • Ciorbe de sarmale și de ardei umpluți

    Ardei umpluți și sarmale se consumă în toate zonele țării. Ambele preparate au nenumărate variante: numim generic ardei umpluți o sumedenie de legume umplute, așa cum și sarmalele au nenumărate compoziții și învelișuri vegetale. Ambele au variante de post, mai ales pe bază de orez și ciuperci, dar lista ingredientelor folosite continuă cu o inepuizabilă inventivitate.

  • Supele clasice franțuzești (reţeta Kerei Caliţa)

    Cea mai lesnicioasă și economicoasă metodă de a prepara carnea, peștele sau legumele a fost dintotdeauna fierberea acestora dimpreună cu tot ce se găsea la îndemână: cu ierburi de gust, cu frunze plăcut mirositoare sau chiar cu buruieni zdravene, cu felurite arome și orice mirodenii sau coloniale aduse de corăbierii puși pe pricopseală.

  • Supă de ceapă ca-n Montmartre (reţeta Kerei Caliţa)

    Cartierul parizian de lângă basilica Sacre Coeur este, poate, cel mai încărcat cu povești romantice din Orașul Lumină. Asta și fiindcă aici a fost locul favorit al pictorilor francezi din a doua jumătate a veacului XIX și nu numai, eroi nu doar ai saloanelor de artă ci și ai chefurilor monstruoase din Montmartre.

  • A mâncat timp de un an doar cartofi şi a slăbit 53 de kilograme!

    Australianul Andrew Flinders Taylor s-a hotărât să slăbească şi timp de un an a mâncat, în diverse feluri, doar cartofi.