-

Pulpe de pui cu cartofi și 40 de căței de usturoi

Cine ar refuza o bunătate de pulpe de pui rumenite cu mult usturoi și cartofi? Încearcă și tu această rețetă simplă.

Ingrediente:

4 linguri ulei
5-6 pulpe de pui
40 de căței de usturoi, curățați
2 lingurițe oregano uscat
2 lingurițe cimbru uscat
250 ml vin alb
250 ml supă de pui sau apă
1-2 cartofi, feliați
sare
piper

Află cum se prepară pulpele de pui cu cartofi și usturoi

Articole înrudite

  • Ce ierburi aromatice se potrivesc mai bine în mâncărurile tale

    Dau un gust deosebit mâncării și pot transforma un preparat banal într-unul delicios. Esențiale în bucătărie, ierburile aromatice nu trebuie să îți lipsească din casă. Când ai ocazia, încearcă să le folosești în varianta proaspătă, pentru că oferă o savoare intensă.

  • Tortul „Visul vieții” – un desert rapid și delicios

    Tortul „Visul vietii” este unul deosebit, incredibil de gustos si se prepara foarte usor si repede. O sa va surprindeti musafirii cu acest deliciu excelent pe care o sa-l preparati in cateva minute.

  • Sniţel de pui în aluat. Nu ai mâncat ceva mai bun

    Iata o reteta de snitel de pui in aluat.

  • Crustade cu ghebe

    Crustade – sub acest nume întâlnim o serie de preparate care se servesc îndeobște la începutul mesei (antreuri) pregătite din aluat de foitaj și cu diverse umpluturi. Tipice pentru bucătăria franceză de gală, crustadele nu puteau să lipsească nici de la dineul oferit Reginei Marii Britanii la Palatul Élysée, în ziua de 9 aprilie 1957.

  • Pui Marengo (rețeta Kerei Calița)

    Se pescuiește din papornița vivandierei: un pui (merge și jumătate, dacă este acesta mai împiciorogat), 250 grame ciuperci, o ceapă, 100 mililitri ulei de măsline extravergin, 200 grame unt, 100 grame făină, 2 ouă, 50 mililitri bulion de tomate, 100 grame carne de vițel,2 bucăți creste de cocoș, 200 ml. bulion de carne.