-

Sucul care ține sub control colesterolul rău

Un test care nu ar trebui să lipsească din lista de analize anuale este cel al colesterolului, factorul care provoacă apariția multor probleme de sănătate, cele mai frecvente și mai grave fiind bolile cardiovasculare.

Iată cum poți ține sub control, altfel decât prin alimentaţia şi medicamente, nivelul colesterolului rău:

O modalitate poate fi includerea în dietă a unui suc natural. Ingredientele folosite în prepararea sucului sunt surse importante de substanţe nutritive pe care organismul le asimilează, împiedicând astfel depunerea grăsimilor pe peretele vaselor de sânge. În plus, au proprietăți diuretice și de curățare și reduc riscul de apariție a bolilor cardiovasculare.


Cum prepari sucul care ține sub control colesterolul rău?
Ai nevoie de:

- sucul de la 5 grepfruturi

- 2 linguri aloe vera (gel)

- ½ castravete

- sucul de la o jumătate de lămâie

Află cum se prepară și consumă sucul pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite

 • Mască exfoliantă pentru buze

  La fel ca orice altă parte a corpului, buzele au nevoie de o îngrijire specială. În urma deshidratării, acestea se pot usca și pot crăpa, însă există multe moduri prin care frumusețea buzelor poate fi menținută.

 • Remedii naturale împotriva migrenei

  Migrena este durerea de cap de o intensitate crescută, care persistă, în general, mai mult de 48 de ore. Aceasta este însoțită foarte frecvent de simptome precum greața, amețeala, sensibilitate la lumină și la sunet.

 • 5 obiceiuri matinale care te mențin sănătoasă

  Odată ce vei începe să incluzi în rutina matinală anumite obiceiuri sănătoase, te vei bucura de beneficiile lor pe tot parcursul zilei.

 • Ce provoacă creșterea nivelului de acid uric

  Factorii care duc la creșterea nivelului de acid uric sunt diverși, atât interni cât și externi față de organism, putând provoca adesea formarea de cristale în articulații care cauzează inflamație și durere.

 • Cum ai grijă de pielea sensibilă vara

  Persoanele care au pielea sensibilă se confruntă cu mai multe probleme în timpul verii. Tegumentul sensibil este, de obicei, iritat, predispus la erupții, iar temperaturile ridicate pot face ca problemele să se înrăutățească.