-

Semne care prevestesc un CUTREMUR MARE cu 24 de ore înainte!

Există câteva semne care prevestesc un cutremur chiar cu o zi înainte. Norii ar arăta că urmează să se producă un cutremur, apa din fântână, comportamentul animalelor, dar şi al oamenilor.

Iată cei şase indicatori.

Semnele care pot prevesti un cutremur pot fi observate de orice persoană, chiar cu ochiul liber, scrie bzi.ro.

1. Norii tip panglică

Primul dintre cei şase indicatori descoperiţi de general este apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli.

2. Modificarea nivelului apei din fântâni

Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

Afla mai multe despre acest subiect pe romaniatv.net

Articole înrudite

 • A băut apă rece pe timpul caniculei. Ce i s-a întâmplat

  Deși pare lucrul cel mai logic de făcut atunci când suntem expuși la o căldură foarte mare, nu este indicat să consumăm băuturi foarte reci.

 • Temperaturi de minus 98 de grade la suprafaţa Pământului!

  Temperatura în văile mici situate în apropiere de vârful platoului de gheaţă din Antarctica ar putea coborî până la aproape minus 100 de grade Celsius, doborând toate recordurile negative înregistrate anterior la suprafaţa Pământului, conform unui studiu recent.

 • Radiaţii emise de un sistem stelar gigantic se îndreaptă spre Pământ

  Un sistem stelar ce conţine doi sori gigantici trimite în spaţiu radiaţii cosmice, au informat cercetătorii de la NASA care au mai precizat că aceste radiaţii se îndreaptă spre Pământ, propulsate de vânturile intergalatice.

  Telescopul orbital al NASA a reuşit să identifice surse de energie ale unui sistem cu două stele aflat la 7.500 de ani -lumină de Pământ.

  Este deja cunoscut faptul că razele cu energii mai mari de 1 miliard de electroni-volți sunt pulverizate în sistemul nostru solar.

  Cu toate acestea, mișcarea neregulată a energiei și dimensiunile mari ale întinderii acesteia au făcut deja dificilă localizarea unor surse. Coliziunea vânturilor stelare în interiorul Eta Carinae, care este înconjurată de o nebuloasă de praf a fost confirmată acum ca fiind exemplu pentru modelele energetice din regiune.

   

  Citeste mai mult pe RTV.NET

 • România, pe ultimul loc în UE în domeniul inovării

  Suedia este, din nou, lider în domeniul inovării în UE, fiind urmată de Danemarca, Finlanda, Olanda, Marea Britanie şi Luxemburg, în timp ce România ocupă ultimul loc, arată datele din tabloul de bord european privind inovarea 2018, realizat de Comisia Europeană (CE).

 • Poluare cu cenuşă în Mehedinţi! Mii de oameni sunt afectaţi

  Orice adiere de vânt este un adevărat coşmar pentru mii de oameni din judeţul Mehedinţi. Asta din cauza poluării cu cenuşă de la Termocentrala Halânga.