-

Semne care prevestesc un CUTREMUR MARE cu 24 de ore înainte!

Există câteva semne care prevestesc un cutremur chiar cu o zi înainte. Norii ar arăta că urmează să se producă un cutremur, apa din fântână, comportamentul animalelor, dar şi al oamenilor.

Iată cei şase indicatori.

Semnele care pot prevesti un cutremur pot fi observate de orice persoană, chiar cu ochiul liber, scrie bzi.ro.

1. Norii tip panglică

Primul dintre cei şase indicatori descoperiţi de general este apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli.

2. Modificarea nivelului apei din fântâni

Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

Afla mai multe despre acest subiect pe romaniatv.net

Articole înrudite

 • Dieta astrală, o soluţie practică pentru femei

  Alimentele sunt combustibilul care vă reglează energia și starea de spirit, iar ambele vă pot afecta în mod semnificativ atenția. De asemenea, ele au capacitatea incredibilă de a vă afecta claritatea mentală.

 • Ce se va întâmpla cu rezervele de apă ale Terrei până în 2050

  Resursele de apă și riscurile climatice se concentrează asupra mișcării, disponibilității și calității apei pe întreg teritoriul Pământului, pe scale care variază de la râuri individuale și de la hidrograme la întregul glob.

 • Topul alimentelor care scad colesterolul

  Colesterolul este produs în mod natural de către organism și este esențial pentru funcționarea corpului. Atunci când nivelul de LDL este mare, poate fi blocat fluxul natural de sânge și există un risc de infarct.

  Un nivel excesiv de ridicat de colesterol "rău" (LDL), poate duce la probleme grave de sănătate, cum ar fi artere înfundate, boli de inimă și accident vascular cerebral.

  Partea bună este că sunt mai multe modalități prin care vă puteți reduce nivelul colesterolului LDL și să fie "încurajată" dezvoltarea lipoproteinelor de înaltă densitate (colesterol bun, HDL), care de fapt funcționează pentru a limita nivelul de colesterol LDL din organism.

  Dieta poate juca un rol important în scăderea colesterolului. Aici sunt alimentele de top pentru scăderea colesterolului și protejarea inimii.(PM)

  Colesterolul se găsește în fiecare celulă a corpului, jucând un rol esențial în realizarea mai multor procese importante din organism. Un nivel ridicat de colesterol rău (LDL) este cunoscut sub numele de hipercolesterolemie, crescând riscul de boli cardiovasculare.

  Și, pentru că alimentația este cea care influențează nivelul colesterolului, iată care sunt alimentele care te ajută să-l ții sub control:

  Fulgii de ovăz

  Mâncați de obicei la micul dejun, fulgii de ovăz pot reduce nivelul ridicat de colesterol. Conținutul mare de fibre solubile împiedică absorbția colesterolului rău în sânge, reducând astfel riscul de boli cardiovasculare.

  Citeste mai mult pe RTV.NET

 • Floarea de colţ poate fi cultivată în grădină

  Biologii confirmă că această specie poate fi şi cultivată în grădină. „Spre exemplu, în Grădina Agrobotanică a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, ea poate fi admirată pe stâncăriile din sectorul ornamental şi ecologic.

 • Descoperire uimitoare: TREI super-Pământuri

  Astronomii au descoperit trei planete care orbitează steaua GJ9827, care se află la o distanţă relativ mică de Sistemul nostru Solar, respectiv 100 de ani lumină.