-

Aceste greșeli contribuie la creșterea glicemiei!

Glicemia sau altfel zis nivelul zahărului din sânge este un factor extrem de important care duce la instaurarea diabetului si a altor complicații, de aceea este imperios necesar sa tinem sub control nivelul acesteia.

Pentru a ține sub control diabetul, este important să ai un regim alimentar corespunzător, să faci mișcare în mod constant dar și să urmezi corect tratamentul prescris de medic pentru a putea menține astfel glicemia în valori bune astfel încât să nu fie dat peste cap organismul.

De asemenea este necesară monitorizarea constantă a valorii glicemice cu ajutorul glucometrului și a testelor de hemoglobină glicată.

Greșeli care conduc la diabet zaharat

 Da, cel mai mare pericol este bineînțeles în alimentație, astfel că abuzurile alimentare, stresul, kilogramele în plus dar şi factorii ereditari sunt doar câteva dintre greșelile care conduc la creşterea glicemiei. Repetate constant, aceste acțiuni ajută în timp la apariţia diabetului zaharat.

Din fericire, efectul lor poate fi contracarat cu leacuri simple, ușor de obținut care trebuie urmate simultan cu schimbărea stilului de viață.

Află mai multe detalii AICI

Articole înrudite

 • Ce să nu faci niciodată înainte de culcare?

  Pentru a te bucura de o stare de bine, este indicat să ai parte de un somn odihnitor pe parcursul a cel puțin 6 ore în fiecare noapte. În plus, trebuie sa eviti alte câteva obiceiuri, care periclitează sănătatea.

 • Sâmburele de avocado, aliatul sănătății tale

  Despre exoticul fruct de avocado știe toată lumea că este un super-aliment, care aduce multiple proprietăți benefice organismului uman. Știi însă ce probleme de sănătate poate trata consumul regulat de avocado?

 • Ce nu știai despre uleiul de ricin

  Pe lângă efectul puternic laxativ binecunoscut de toată lumea, uleiul de ricin este un remediu de mare ajutor în multe alte probleme de sănătate. Iată care sunt câteva dintre beneficiile acestuia:

  Calmează durerile

 • Scapă de balonare cu remedii naturiste

  Una dintre cele mai neplăcute simptome este senzația de balonare. Aceasta te pune în situația de a te confrunta cu dureri abdominale, cu lipsa apetitului și cu aspectul neplăcut, al abdomenul umflat și tare.

 • Semne că trebuie să reduci consumul de carne

  Consumul de carne a iscat destule controverse de-a lungul anilor, astfel că astăzi avem o diversitate de planuri dietetice cu sau fără carne.