-

Aceste greșeli contribuie la creșterea glicemiei!

Glicemia sau altfel zis nivelul zahărului din sânge este un factor extrem de important care duce la instaurarea diabetului si a altor complicații, de aceea este imperios necesar sa tinem sub control nivelul acesteia.

Pentru a ține sub control diabetul, este important să ai un regim alimentar corespunzător, să faci mișcare în mod constant dar și să urmezi corect tratamentul prescris de medic pentru a putea menține astfel glicemia în valori bune astfel încât să nu fie dat peste cap organismul.

De asemenea este necesară monitorizarea constantă a valorii glicemice cu ajutorul glucometrului și a testelor de hemoglobină glicată.

Greșeli care conduc la diabet zaharat

 Da, cel mai mare pericol este bineînțeles în alimentație, astfel că abuzurile alimentare, stresul, kilogramele în plus dar şi factorii ereditari sunt doar câteva dintre greșelile care conduc la creşterea glicemiei. Repetate constant, aceste acțiuni ajută în timp la apariţia diabetului zaharat.

Din fericire, efectul lor poate fi contracarat cu leacuri simple, ușor de obținut care trebuie urmate simultan cu schimbărea stilului de viață.

Află mai multe detalii AICI

Articole înrudite