-

Friptură de porc cu ierburi aromatice

O tavă cu friptură de porc îi va face pe cei dragi să se grăbească spre masă, deoarece aromele care vor răzbi din bucătărie sunt greu de ignorat.

De ce ai nevoie pentru friptură de porc:

2 kg carne de porc

3 linguri sare grunjoasă

800 ml apă fierbinte

6 căței de usturoi

4-5 linguri zahăr brun

1 lingură cimbru uscat

1 lingură oregano

2 linguri ulei

Află cum se prepară friptura de porc cu ierburi aromatice pe clickpoftabuna.ro.

Articole înrudite

  • Ce ierburi aromatice se potrivesc mai bine în mâncărurile tale

    Dau un gust deosebit mâncării și pot transforma un preparat banal într-unul delicios. Esențiale în bucătărie, ierburile aromatice nu trebuie să îți lipsească din casă. Când ai ocazia, încearcă să le folosești în varianta proaspătă, pentru că oferă o savoare intensă.

  • Tortul „Visul vieții” – un desert rapid și delicios

    Tortul „Visul vietii” este unul deosebit, incredibil de gustos si se prepara foarte usor si repede. O sa va surprindeti musafirii cu acest deliciu excelent pe care o sa-l preparati in cateva minute.

  • Sniţel de pui în aluat. Nu ai mâncat ceva mai bun

    Iata o reteta de snitel de pui in aluat.

  • Crustade cu ghebe

    Crustade – sub acest nume întâlnim o serie de preparate care se servesc îndeobște la începutul mesei (antreuri) pregătite din aluat de foitaj și cu diverse umpluturi. Tipice pentru bucătăria franceză de gală, crustadele nu puteau să lipsească nici de la dineul oferit Reginei Marii Britanii la Palatul Élysée, în ziua de 9 aprilie 1957.

  • Pui Marengo (rețeta Kerei Calița)

    Se pescuiește din papornița vivandierei: un pui (merge și jumătate, dacă este acesta mai împiciorogat), 250 grame ciuperci, o ceapă, 100 mililitri ulei de măsline extravergin, 200 grame unt, 100 grame făină, 2 ouă, 50 mililitri bulion de tomate, 100 grame carne de vițel,2 bucăți creste de cocoș, 200 ml. bulion de carne.