-

Scorțișoara, ingredient de bază în măștile pentru păr

Scorțișoara a fost folosită în tratamentele naturale destinate îngrijirii părului încă din cele mai vechi timpuri. Chiar și în zilele noastre, ea este un ingredient de bază în multe dintre produsele pe care le utilizăm.

Dacă ești în căutarea unor măști care să redea strălucirea și frumusețea podoabei capilare, iată câteva rețete cu scorțișoară.

Mască cu scorțișoară și miere

Scorțișoara curăță scalpul, în timp ce mierea îl hrănește, ea fiind recomandată în special pentru persoanele care au părul gras. După prima aplicare părul va deveni mai puternic și mătăsos.

Ai nevoie de:

- 4 linguri scorțișoară pudră
- 2 linguri miere
- 100 ml apă

Află cum se prepară și aplică masca pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite

 • Vitaminele esențiale pentru slăbit

  Vitaminele nu sunt primul lucru la care ne gândim când vine vorba de pierderea în greutate. Multe dintre noi acordăm mai multă atenție numărul de calorii, proteine, grăsimi și carbohidrați, ignorând ceilalți factori care pot încetini procesul de pierdere în greutate și dieta în sine.

 • Remediu natural împotriva respirației urât mirositoare

  Respirația urât mirositoare este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Produsele din comerț ajută la reducerea respirației urât mirositoare, însă mult mai eficientă și de durată este apa de gură naturală.

 • 5 ceaiuri care scad colesterolul

  Medicamentele anticolesterol sunt eficace, dar au și efecte secundare care nu sunt tocmai plăcute. Vă prezentăm câteva ceaiuri, care, consumate cu regularitate, scad în mod semnificativ nivelul de colesterol.

 • 4 alimente bogate în calciu care topesc grăsimile

  Alimentele care au un conținut ridicat de calciu te ajută să ții apetitul sub control. În plus, contribuie la micșorarea presiunii arteriale, la reglarea nivelului colesterolului și a nivelului de zahăr din sânge.

 • 4 ceaiuri naturale care combat stresul

  Stresul se află pe primul loc în topul factorilor care provoacă neliniște și nervozitate, dar natura ne oferă plante medicinale, care, folosite sub formă de ceai reprezinta remedii eficiente pentru această problemă.