-

Suplimentele de înfrumuseţare sunt o pierdere de bani

Suplimentele de înfrumuseţare care promit o piele tânără ar putea fi o pierdere de bani, au avertizat oamenii de știință. Persoanele interesate ar trebui să știe că aceste tratamente nu sunt sigure pentru sănătate.

Aceștia ar trebui să se concentreze asupra menținerii unei alimentații sănătoase, a consumului scăzut de alcool, etc.

Astfel, dieta sănătoasă și stilul de viață au mult mai multe șanse de a furniza efectele pe care oameniii speră să le obțină de la suplimentele de frumusețe.

Nu există dovezi pentru a susține pretențiile producătorilor conform cărora ingredientele utilizate în suplimentele lor ar putea oferi beneficii anti-îmbătrânire. (PM)

Suplimentele de înfrumuseţare care promit tinereţe, piele fină şi strălucitoare pot fi o pierdere de timp, potrivit studiilor. O dietă echilibrată, protecţie solară şi renunţatul la fumat pot fi mult mai benefice pentru a-ţi proteja pielea, potrivit British Nutrition Foundation (BNF), scrie Dailymail.

Pe lângă iod, zinc şi vitaminele A, C, B2, B3 şi B7, multe suplimente conţin ingrediente precum ceai verde, extract de rodie, ulei de peşte, colagen şi coenzima Q10.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite