-

Vampiri energetici. Plante și animale de care să te ferești

Ați avut vreodată experiența de a vă simți epuizați, obosiți, plictisiți, iritați, stresați, copleșiți sau deprimați, după doar câteva momente petrecute în compania unei persoane, animale sau plante de apartament?

Dacă aceasta descrie o experiență în care nu va regăsiți des, șansele de a fi fost în compania unui vampir energetic sunt destul de mari. Vampirii energici pot fi familia, prietenii, colegii, profesorii, vecinii și chiar plantele sau animalele.

Cu toții atragem energia din surse diferite pentru a ne alimenta stările emoționale și acest lucru poate energiza în mod esențial celulele din corpul nostru.

De asemenea, energia ne provoacă creșteri ale cortizolului și celule de catabolizare în funcție de declanșatorul emoțional. (PM)

Nu exista om care sa nu se fi intalnit macar o data cu un vampir energetic. O persoana care, pur si simplu, sa-l sleiasca de puteri. Stiati, insa, ca si plantele pot fi vampiri energetici? Iata care sunt plantele de care trebuie sa te feresti si ce plante ar trebui sa ai in casa, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cartii “Vampirii si donatorii casei. Secretele protectiei energetice”. 

Plante vampiri energetici

Orhideea este deosebit de periculoasa pentru casa in care locuiesc oameni nehotarati, cu vointa slaba. Pentru acestia, orhideea functioneaza ca o pompa, absorbintu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifesta dis-de-dimineata si in timpul noptii. 

Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multa energie. Astfel, o puteti aseza pe televizor absorbindu-i toata energia negativa. 

Chiparosul, desi este un puternic purificator al aerului, nu este indicat sa-l avem in locuintele noastre (in antichitate era numit arborele mortii). 

Tuia, la fel ca si chiparosul este planta vampir. Plasata in camera unde petreceti mai mult timp, va poate pune viata in pericol. 

Florile uscate sunt si ele vampiri dar intr-o masura mai redusa decat cele vestejite. In general, materia moarta atrage intotdeauna fortele necurate. 

Este important de retinut ca plantele nu trebuie amplasate in dormitoare, deoarece in timpul noptii absorb oxigen si degaja dioxid de carbon. In plus, noaptea plantele se elibereaza de energia negativa: ciclul lor energetic este programat pe absorbtia diurna a informatiei negative si purificarea nocturna, prin eliminarea energiei negative. 

Fireste, nu toate plantele vampiri intra in categoria celor care trebuie tinute departe de casa. Anumite plante, precum ferigile, ii ajuta pe unii iar altora le pot face rau. Totul depinde de sistemul energetic al fiecarei persoane in parte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite