-

De ce nu putem slăbi! Concluzie uluitoare!

Pierderea în greutate nu este un lucru ușor, dar este chiar și mai greu dacă nu știi ce faci greșit în încercările tale eșuate de a te menține slabă. Problema este de fapt destul de comună și poate fi frustrantă.

Pentru a putea pierde în greutate în mod eficient, este vital să înțelegeți importanța caloriilor și cum să calculați cantitatea necesară corpului pentru a pierde în greutate. În scăderea în greutate, dieta este 80% responsabilă pentru obținerea rezultatelor dorite.

Majoritatea oamenilor sunt angajați în diferite programe de scădere în greutate cu speranța de a pierde kilogramele acumulate în plus. În nutriție, caloriile sunt definite ca unitatea de energie care este obținută din alimente și băuturi. Celulele corpului au nevoie de calorii pentru a funcționa normal și de aceea trebuie să vă asigurați că vă satisfaceți aportul zilnic de calorii. 

Dar, este posibil să urmăriți zilnic caloriile și carbohidrații consumați, să mâncați suficiente proteine, să exersați în mod regulat, dar totuși să nu reușiți să pierdeți în greutate. (PM)

Cercetatorii britanici au realizat un nou studiu, ajungand la concluzia uluitoare ca invelisul antiaderent al vaselor de bucatarie faciliteaza luarea in greutate.

Substantele chimice folosite in productia acestui tip de vase de bucatarie, dar si a hartiei de copt, s-au dovedit mai daunatoare decat s-a crezut anterior, scrie Daily Telegraph.

Daca alte studii demonstrau legatura intre utilizarea ustensilelor culinare, care contin astfel de substante specifice, si dereglarea fondului hormonal, aparatia diferitelor afectiuni canceroase si disfunctii imunologica, noua lucrare de cercetare arata ca, de fapt, pericolele sunt mult mai multe. 

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite