-

Pogăcele cu jumări

Din untura păstrată în borcane poți face cele mai fragede și mai aromate pogăcele cu jumări.

De ce ai nevoie pentru pogăcele cu jumări:

500 g făină

150 ml lapte cald

2 lingurițe drojdie uscată

1 lingură zahăr

1 ou

60 g smântână

100 g unt

1 praf de sare

250 g jumări tocate

1 linguriță semințe de chimen

1 lingură sare grunjoasă

Află cum se prepară pogăcelele cu jumări pe clickpoftabuna.ro.

Articole înrudite

  • Plăcintă cu gutui

    Gutuile sunt vedetele tomnei, iar o plăcintă dulce-acrișoară este perfectă la desert.

  • Guguluf cu dovleac copt

    Toamna se numără… dovlecii. Aroma lor inconfundabilă te duce cu gândul imediat la o prăjitură proaspăt scoasă din cuptor.

  • Prăjitură pufoasă cu prune

    Un desert care cu siguranță va deveni preferatul tuturor în sezonul toamnă, când există atât de multă bogăție în materie de fructe.

  • Supă cremă de dovleac cu muștar de Dijon

    E momentul să începem să ne pregătim cum se cuvine cu rețete de toamnă, iar această supă cremă de dovleac cu muștar Dijon este o idee minunată pentru această perioadă.

  • Tartă cu roşii, brânză şi busuioc

    Când programul încărcat cere un moment de răsfăţ şi te întrebi ce ai putea să pregăteşti pentru a fi uşor de preparat, gustos şi săţios, îţi propunem o reţetă la îndemână. Se potriveşte oricărui moment al zilei.