-

Pogăcele cu jumări

Din untura păstrată în borcane poți face cele mai fragede și mai aromate pogăcele cu jumări.

De ce ai nevoie pentru pogăcele cu jumări:

500 g făină

150 ml lapte cald

2 lingurițe drojdie uscată

1 lingură zahăr

1 ou

60 g smântână

100 g unt

1 praf de sare

250 g jumări tocate

1 linguriță semințe de chimen

1 lingură sare grunjoasă

Află cum se prepară pogăcelele cu jumări pe clickpoftabuna.ro.

Articole înrudite

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Cârnaţi, caltaboş, jumări, şorici şi pomana porcului, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

    Vizitatorii Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului au ocazia, în acest week-end, să mănânce şi să îşi cumpere pentru acasă, cârnaţi, caltaboş, jumări, tobă, şorici şi porţii din pomana porcului.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.