-

Ierburi aromatice pentru slăbit

Ierburile aromatice au fost folosite încă din timpuri străvechi pentru proprietățile lor antibacteriene, antifungice și antiinflamatoare. Acestea erau utilizate în scopuri medicinale, pentru a trata diverse afecțiuni.

Ierburile aromatice pot fi consumate sub orice formă, deoarece ele nu au efecte negative. De fapt, există câteva ierburi aromatice care nu ar trebui să-ți lipsească din dietă, și anume:

Pătrunjelul

Pătrunjelul este foarte bun pentru combaterea durerii cauzate de rinichi, prevenind în același timp constipația și respirația urât mirositoare. Poți include pătrujelul în orice rețetă de mâncare - chiar și în omletă, orez, ciorbă.

Oregano

Această plantă aromatică este foarte bună pentru ameliorarea crampelor menstruale și durerii abdominale. În plus, este foarte bună pentru curățarea mucusului. Oregano poate fi folosit ușor în dressing-urile pentru salate. Nu uita că trebuie să-l adaugi la final - vei menține astfel toate proprietățile și substanțele nutritive pe care le conține.

Află ce alte ierburi aromatice te ajută să slăbești pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite

 • Slăbitul poate funcționa prin … hipnoză

  Lupta cu kilogramele în plus este una dintre cele mai întâlnite probleme cu care se confruntă omul modern. Sunt oameni care au o disponibilitate genetică pentru îngrășare, însă de cele mai multe ori kilogramele în plus sunt un rezultat al emoțiilor și/sau al lipsei de control.

 • Ce sunt, de fapt, petele roșii din gălbenușul de ou

  Le întâlnești adeseori atunci când spargi un ou și nu știi ce să faci, să îl mănânci sau nu? Iată ce reprezintă, de fapt, petele roşii din gălbenuşurile de ou. Tu știai?

 • Volbura, laxativ natural la îndemână

  O găsești atât de ușor, în zonele de câmpie și deal – pe terenuri agricole, prin pârloage și pe marginea drumurilor – din vară până toamna târziu. Are florile albe sau ușor roz, sub formă de pâlnie și fără miros.

 • Ce ierburi aromatice se potrivesc mai bine în mâncărurile tale

  Dau un gust deosebit mâncării și pot transforma un preparat banal într-unul delicios. Esențiale în bucătărie, ierburile aromatice nu trebuie să îți lipsească din casă. Când ai ocazia, încearcă să le folosești în varianta proaspătă, pentru că oferă o savoare intensă.

 • Horoscop tibetan. Află cât de înțeleaptă este zodia ta

  Tibetanii consideră că există 12 înțelepciuni care se potrivesc fiecărei zodii, în parte. Fiecare dată a nașterii are o sarcină Karmică. Fie că vrem, fie că nu, trebuie să ducem această sarcină la final.