-

Supă de zarzavaturi cu găluște

Dacă vrei să gătești ceva ușor, încearcă această rețetă de supă de zarzavaturi cu găluște.

De ce ai nevoie ca să gătești supă de zarzavaturi cu găluște:

Pentru găluște:

5 linguri făină
sare
½ cană (120 ml) apă (sau mai puțin, dacă vrei găluștile mai tari)
1 lingură de ulei

Pentru supă:

3 linguri ulei

2 cepe

3 morcovi mai mari (circa 300 g)

2 foi de dafin

½ lingură piper negru măcinat

3 căței de usturoi + 1 cățel pentru a adăuga la sfârșit

2 linguri mărar uscat

6 căni (1,4 l) apă fierbinte

3 cartofi

1-1 ½ lingură sare

o legătură de pătrunjel proaspăt

Află cum se prepară supa cu găluste pe clickpoftabuna.ro.

Articole înrudite

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Prăjitura Cetății

    Pe 1 Decembrie 1918 se împlinea visul tuturor românilor: o ţară mare şi unită purtând numele România. Anul acesta celebrăm Centenarul, încercând să scoatem în evidenţă tot ce a dat România mai bun.