-

Greșeli pe care le faci atunci când ești la dietă

Pierderea sănătoasă în greutate vine cu o alimentație sănătoasă, exerciții fizice regulate și schimbări ale stilului de viață care pot fi adoptate pe termen lung, spun majoritatea experților nutriţionişti.

Majoritatea oamenilor sunt angajați în diferite programe de scădere în greutate cu speranța de a pierde kilogramele acumulate în plus. În nutriție, caloriile sunt definite ca unitatea de energie care este obținută din alimente și băuturi.

Celulele corpului au nevoie de calorii pentru a funcționa normal și de aceea trebuie să vă asigurați că vă satisfaceți aportul zilnic de calorii.

Cu toate acestea, să faceți exerciții în mod regulat, este posibil să urmăriți zilnic caloriile și carbohidrații consumați, dar totuși să nu reușiți să pierdeți în greutate. (PM)

Curele de slăbit sunt frustrante atât pentru că nu mâncăm chiar ce ne dorim şi nici nu vedem rezultatele rapid. De cele mai multe ori, din cauza unor greşeli minore, nu reuşim să mişcăm cifrele de pe cântar multă vreme chiar dacă ţinem o dietă şi mergem la sală. Dormim prea puţin, ciugulim prea mult între mese, nu ne lucrăm toţi muşchii, toate sunt greşeli care ne vor împiedica să slăbim.

Multe femei cad în capcana abdomenelor zilnice. Vor un abdomen plat şi atât. Ei bine, abdomenele executate zilnic nu le vor aduce rezultatele dorite şi nici nu vor slăbi. Pentru un corp armonios şi sănătos trebuie să depunem efort.

Nu te înfometa!

Răbdare este cuvântul de bază când vine vorba de o cură de slăbit. Rezultatele nu vin peste noapte şi nici nu vom avea acelaşi parcurs pe toată perioada. Dacă totuşi nu apar rezultatele, atunci ar trebui să ne revizuim strategia de slăbit.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite