-

Curățarea naturală a colonului: Cele mai importante motive

Colonul, parte a sistemului digestiv, este responsabil pentru extragerea apei, a sării, a vitaminelor și a nutrienților din materie alimentară indigestibilă, precum și de eliminarea deșeurilor solide din organism.

Practica curățării colonului (intestinului gros) datează din antichitate. Cercetarea științifică privind curățarea colonului este extrem de limitată.

Cu toate acestea, atunci când nu funcționează corect, începe să absoarbă toxinele în loc să le elimine, provocând astfel probleme cum ar fi dureri de cap, balonare, constipație, gaz, creștere în greutate, scăderea energiei, oboseală și boli cronice.

Dacă suferiți de tulburări intestinale, poate doriți să încercați purificarea colonului pentru a elimina unele din toxinele din corpul dumneavoastră, care contribuie la starea de sănătate.

Nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani pentru a vă curăța colonul; puteți folosi de multe ori ingredientele pe care le aveți deja pentru a face o detoxifiere.

Cu toate acestea, ar trebui să vă programați curățarea colonului într-o zi când nu trebuie să părăsiți casa pentru a oferii corpului timp să se adapteze procesului intern de curățare. (PM)

Curatarea colonului a devenit un obicei foarte popular in curele de slabire si ajuta la detoxifierea rapida a organismului. De asemenea, curatarea colonului este o modalitate de a scapa de constipatie, o problema majora cu care se confrunta multe persoane care nu au o dieta sanatoasa, consuma multe alimente procesate sau scazute in fibre si nutrienti.

Iata 13 alimente care te ajuta sa iti cureti colonul natural.

1. Seminte de in

Protejeaza flora intestinala, regleaza tranzitul intestinal, fara efecte secundare.

2. Aloe Vera

Vindeca si protejeaza mucoasa intestinala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite