-

Acestea sunt cele mai cancerigene alimente!

Dacă nu fumați, beți alcool cu moderație și faceți sport, s-ar putea să credeți că ați redus riscul de apariție a cancerului în mod semnificativ. Cu toate acestea, este posibil să nu realizați un lucru important. 

Mai exact, unele dintre alimentele pe care le consumați zilnic sunt cancerigene.

Obiceiurile nesănătoase nu sunt singurele cauze ale cancerului. Produsele alimentare din prezent sunt procesate atât de mult, încât sunt cancerigene. Aditivii, substanțele chimice și substanțele artificiale sunt adăugate la aceste produse alimentare pentru aromatizarea și extinderea duratei lor de valabilitate - dar cu ce costuri?

Probabil nu este ceva la care să vă gândiți în fiecare zi, indiferent dacă alimentele pe care le consumați ar putea conține substanțe cancerigene.

Cancerul continuă să fie una dintre principalele cauze de deces în lume. S-a demonstrat de nenumărate ori că boala nu se poate dezvolta într-un corp alcalin. Cancerul, de fapt, se dezvoltă bine într-un mediu acid, inflamator, sărac în oxigen. Din păcate, multe dintre alimentele pe care le consumăm în fiecare zi sunt acide.

Iată o listă cu alimente pe care le consumați cel mai probabil în fiecare zi, care pot conține substanțe cancerigene sau pot fi suspectate de a provoca cancer. (PM)

In fiecare zi consumam diverse produse, a caror origine ne ridica uneori semne de intrebaresi al caror impact asupra starii noastre de sanatate ramane mai mult sau mai putin o nebuloasa. Medicii au intocmit o lista neagra cu alimentele care ar putea favoriza dezvoltarea cancerului in cazul unui consum nechibzuit.

1. Preparate din carne (jambon, carnati, cremvusti, etc)

Aceste produse contin nutriti care ajuta la conservarea lor, conferindu-i, totodata, o culoare roz. Dar adivul este suspectat ca favorizeaza aparitia cancerului digestiv si ca joaca un rol in inflamarea cailor respiratorii. Este concluzia unui studiu publicat, la inceputul acestui an, de revista de medicina Thorax.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite