-

Cel mai bun tonic pentru ficat

Dacă oțetul de orez nu face parte din meniul tău, atunci îți lipsește un ingredient fără calorii, care oferă multe beneficii pentru sănătate. Acesta este un produs derivat din orezul fermentat, popular în Asia.

În timp ce fiecare dintre aceste țări are versiuni puțin diferite de oțet de orez, componentele de bază sunt aceleași. În special, oțetul fabricat în Asia este mai puțin acid decât cel din alte țări ale lumii, motiv pentru care este mai des folosit în bucătărie.

Datorită structurii chimice unice, oțetul de orez este utilizat în multe mâncăruri, aplicații medicinale și chiar produse de curățat. Furnizarea bogată de ingrediente active și compuși potențial beneficii îl face un excelent adaos la orice regim alimentar sănătos. În plus, oțetul de orez este cunoscut pentru că scoate în evidență aroma naturală a anumitor alimente în felurile de mâncare, adică este adesea adăugat ca o completare culinară la masă.

Beneficiile oțetului de orez:

Deși majoritatea oamenilor se gândesc la oțetul de orez exclusiv din punct de vedere al gătitului, oferă și o serie de beneficii pentru sănătate, cum sunt stimularea imunității, reglarea tensiunii arteriale, prevenirea infecțiilor și detoxificarea organismului, printre altele.

Descoperă alte beneficii ale oțetului de orez pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite