-

Plăcintă cu ceapă verde

Că tot a venit primăvara, să înviorăm meniul cu ceapă verde!

De ce ai nevoie ca să faci plăcintă cu ceapă verde:

10 fire de ceapă verde

4 ouă mari, bătute ușor

1 cană (240 ml) lapte

3/4 cană (180 g) făină

sare

1/2 linguriță de praf de copt

1/4 linguriță piper proaspăt măcinat

2 linguri de unt

140 g brânză tare, tăiată cuburi

Articole înrudite

 • Beneficiile cepei verzi pentru organism

  Ceapa verde este una dintre cele mai bune plante de primăvară pentru organism. O poţi consuma fără limite: să o adaugi generos în salate, în mâncăruri şi ciorbe, pentru că îşi păstrează toate proprietăţile, chiar dacă este fiartă.

 • Balmoș în dovleac copt

  Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

 • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

  Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

 • Trufe cu nuci și rom

  Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

 • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

  Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.