-

Remedii populare pentru a trata durerile în piept

Durerile în piept pot proveni dintr-o multitudine de afecțiuni, în afară de atacul de cord, de la pancreatită până la pneumonie sau atac de panică. Având dureri în piept poate fi o experiență înfricoșătoare.

Ca atare, condiția poate provoacă multă anxietate nedorită, mai ales că poate afecta atât persoanele vârstnice, cât și cele tinere.

Desigur, nu există nici un fel de a avea un episod mai "relaxat" al durerii în piept.  Durerea toracică ne sperie pe toți și este deosebit util să fim informați.

Vestea bună este că cele mai multe cauze ale durerilor în piept nu sunt la fel de grave cum sugerează durerea. Adesea, aceste tip de dureri sunt cauza unei tulburări de anxietate sau tulburări de panică, arsuri în stomac sau stres gastric și alte probleme. (PM)

Durerile în piept pot indica mai multe probleme, de la arsuri sau afecțiuni digestive, anxietate, până la probleme grave de tipul atacului de cord. Indiferent de motivul pentru care apar, durerile în piept sunt extrem de neplăcute și ne dorim să le eliminăm rapid.

Atunci când cauza lor nu este o afecțiune cardio-vasculară și ne-am asigurat de acest lucru la un control medical, există câteva metode prin care putem scăpa rapid de ele.

Atunci când durerea în piept e provocată de refluxul acid, câteva migdale sau un pahar de lapte de migdale ar putea fi soluția. Chiar dacă nu există studii certe care să dovedească acest lucru, mulți oameni spun că migdalele ameliorează durerile provocate de refluxul gastro-esofagian. Totuși, este bine de reținut faptul că migdalele sunt bogate în grăsimi și, în anumite cazuri, ar putea amplifica refluxul acid.

CITESTE CONTINUAREA PE JURNALUL.RO

Articole înrudite