-

Cotlete de porc la grătar

Grătarul din carne de porc nu are comparație, mai ales dacă-l asezonezi cum trebuie.

De ce ai nevoie pentru cotlete de porc la grătar:

4 felii cotlet de porc fără os

2 linguri ulei

2-3 linguri mix de condimente: oregano, rozmarin, cimbru etc

Articole înrudite

  • Prăjitul - o capcană şi în cazul cărnii, şi al cartofilor

    Îi auzi pe mulţi bucurându-se că „fac un grătar”. E un fel de culme a relaxării și ei cred că asta înseamnă sănătate. Alţii cred că au găsit soluţia slăbitului: să mănânce pâinea prăjită.

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.