-

Ceaiul care reglează glicemia

Originar din Africa de Sud, ceaiul rooibos este o băutură naturală care are nenumărate beneficii asupra sănătății. În timp ce localnicii au băut acest ceai de sute de ani, el a început să fie comercializat în 1904.

A devenit apoi din ce în ce mai popular datorită efectelor pozitive pe care le are, ceaiul a ajuns să fie apreciat în întreaga lume.

Ceaiul rooibos este bogat în minerale precum fier, calciu, potasiu, cupru, mangan, zinc și magneziu. Nu conține cofeină și are niveluri scăzute de teanină, comparativ cu ceaiul negru și ceaiul verde. Antioxidanții prezenți în ceaiul rooibos stimulează sistemul imunitar, precum și sistemul digestiv, împiedicând îmbătrânirea prematură și, de asemenea, ajutând la scăderea în greutate.

Iată ce beneficii are ceaiul roobois asupra sănătății:

Îmbunătățește sănătatea oaselor

Ceaiul rooibos conține flavonoide care măresc conținutul mineral în oase. De asemenea, este bogat în minerale precum calciu, mangan și fluor, care contribuie la menținerea unei structuri osoase bune, la dinții mai puternici și la reducerea riscului de artrită, osteoporoză și dureri articulare cronice.

Descoperă alte beneficii ale ceaiului rooibos pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite