-

Semne că trebuie să reduci consumul de carne

Consumul de carne a iscat destule controverse de-a lungul anilor, astfel că astăzi avem o diversitate de planuri dietetice cu sau fără carne.

Fiind un subiect destul de sensibil, consumul de carne pentru anumite persoane poate fi un risc, în timp ce pentru o altă categorie de oameni reprezintă una dintre cele mai mari plăceri culinare. Pentru a-ți păstra sănătatea timp îndelungat este necesar să-ți înveți și să îți asculți corpul, deoarece acesta îți transmite semnale constant, mai ales atunci când se lovește de anumite impedimente în a digera carnea.

Constipația

Este unul dintre cele mai periculoase simptome cu care te poți confunta, deoarece, nedepistat la timp, se poate croniciza. Pentru ca organismul tău să fie sănătos are nevoie de un tranzit corespunzător care să elimine toxinele într-un timp relativ scurt. Un consum ridicat de carne poate îngreua cu mult acest proces, în special din cauza grăsimilor conținute.

Foamea exagerată, semnal de avertizare

Un consum mare de carne înseamnă un aport mare de proteine în organism, iar asta la rândul său va declanșa o senzație permanentă de foame.

Află ce alte simptome indică un consum prea mare de carne AICI

Articole înrudite